2017
6 – 10, 3οι στην AFC West, δεν προκρίθηκαν στα playoffs.
Προπονητής
Jay Gruden (1ο έτος)
Σημαντικές Αποχωρήσεις
Khalil Mack (DE), David Amerson (CB), Sean Smith (CB), Jihad Ward (DT), Aldon Smith (LB), NaVorro Bowman (LB), Michael Crabtree (WR), Cordarelle Patterson (WR), Marquette King (P), Sebastian Janikowski (K).
Σημαντικές Προσθήκες
Jordy Nelson (WR), Doug Martin (RB), Derrick Johnson (LB), Tahir Whitehead (LB), Rashaan Melvin (CB), Leon Hall (CB), Marcus Gilchrist (S).
Rookie Class of 2018
Δείτε τους στις Draft Βαθμολογίες Μέρος B’
Λόγοι Αισιοδοξίας
O Φθινοπωρινός Άνεμος είναι Raider, κι είναι άνεμος αλλαγής.
Ο Gruden μπορεί να έχει ξαναπεράσει από το Oakland, αλλά η νοοτροπία που φέρνει στην ομάδα σίγουρα ειναι διαφορετική από του Jack Del Rio. Κι ίσως, για αυτό οι Raiders μπορούν να επιτύχουν φέτος. Ποντάροντας στο απρόσμενο στο draft, αλλά και στο πνεύμα βετεράνου, στη free agency, oι Raiders μπορεί να μη γέμισαν ιδανικά τα κενά τους, αλλά φαίνεται να οδεύουν προς μία άλλη εποχή. Ναι, η ανταλλαγή του Mack, εκ πρώτης όψεως, πηγαίνει στα αρνητικά στοιχεία της σεζόν, αλλά θεωρώ πως ειναι βραχυπρόθεσμα. Με την έλευση του Jordy Nelson, o Carr έχει έναν έμπιστο στόχο, κι ο Marshawn Lynch ακόμα δεν έχει σταματήσει να τρέχει. Αν βγουν και τα picks που πήραν, υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί κατά πολύ κι η secondary.
Τι Μπορεί Να Πάει Στραβά
Δε θα είναι επιτυχημένοι εξαρχής, εκτός κι αν όλα πάνε καλά. Η απώλεια του Khalil Mack, αν και την κατανοώ, δεν γίνεται να μην αφήνει ένα τεράστιο κενό στην άμυνα. Η ψυχολογία του βασικού Amari Cooper δε γνωρίζουμε αν θα επανέλθει πλήρως μετά από τη περσινή κακή του σεζόν, κι η αλήθεια είναι ότι άμυνα κι επίθεση περνάνε από νέο καθεστώς και νέα κουλτούρα. Στο κοντινό μέλλον, με τέτοια ομάδα, δύσκολα σημαίνουν επιτυχία, και για αυτό δεν πιστεύω πως θα είναι άκρως επιτυχημένοι φέτος. Αλλά πιστεύω ότι οδεύουν προς κάτι καλύτερο.
Πρόβλεψη
6 – 10; Ή 10 – 6; Είναι πολύ, πολύ ριψοκίνδυνοι και διαφορετικοί για να ξέρω. Οι πρώτες τρεις εβδομάδες θα μας πουν περισσότερα για αυτή την ομάδα. 4οι στην AFC West ή πρώτοι; Ρίξτε ζάρια.