Στοίχημα 2022: Super Bowl LVII

Διαβάστε την ανάλυση και τις προβλέψεις για το Super Bowl LVII από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

 

Στεφανία

Ως μοναδικός αγώνας, δεν αφήνει περιθώρια για λίγες επιλογές. Σε αυτόν τον τελικό θα ποντάρουμε στα εξής σημεία:
1. Να κερδίσουν οι Eagles.
2. Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν περισσότερους από 25 πόντους.
3. O DeVonta Smith να σκοράρει Touchdown.
4. Ο Travis Kelce να σημειώσει πάνω από 78,5 Receiving γιάρδες στον αγώνα.

Τα σημεία είναι πολύ καλά για ένα παιχνίδι που θεωρώ θα είναι πολύ επιθετικογενές, και θα κερδίσει αυτός που θα κάνει το πρώτο stop. Καλή επιτυχία και καλό μας Super Bowl!

 

gms

KC Chiefs: Φυσικά και μπορούν οι Eagles να σκοράρουν στα δύο πρώτα τους drives. Όμως ο Patrick Mahomes έχει αποδείξει ότι μπορεί να γυρίσει ματς. Ο Jalen Hurts, όχι τόσο. Οπότε, τι γίνεται αν σκοράρουν οι Chiefs στα δύο πρώτα τους drives; Θεωρώ ότι οι Eagles έχουν καλύτερο υλικό στο ρόστερ τους, αλλά οι Chiefs έχουν περισσότερο ταλέντο στις θέσεις που έχουν σημασία. Κι έναν πολύπειρο και ευρηματικό προπονητή. Γι αυτό και θα νικήσουν.

Travis KELCE (KC) – Να σκοράρει Touchdown: Ο κύριος στόχος του Mahomes και καταφέρνει πάντα να μένει ελεύθερος. Έχει αξία και το 5.00 στο να σκοράρει δις.

George KARLAFTIS (KC) – Να σημειώσει Sack: Όχι, δεν το παίζω επειδή είναι πατριωτάκι! Το παίζω επειδή όλοι θα πέσουν πάνω στον Chris Jones, και ο ρούκι είναι αρκετά αθλητικός για να κυνηγήσει τον Jalen Hurts έξω από το pocket.

ΚC Chiefs – Η ομάδα που θα σκοράρει τελευταία: Ναι, όταν μπορείς και σκοράρεις με 13 δευτερόλεπτα να απομένουν, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες από μια even απόδοση.

 

To Theio Tragi

KC Chiefs: Εξαιρετικές και οι 2 ομάδες και ματσάρονται πολύ καλά. Θα δώσω ένα μικρό αβαντάζ στους Chiefs γιατί η ομάδα αυτή έχει παίξει πολύ δυνατά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και τα έχει καταφέρει περίφημα.

Patrick MAHOMES (KC) – Over 38.5 Passing Attempts: Η νίκη για τους Chiefs περνάει από τα χέρια του Mahomes. Αναμένω να πάρει πάρα πολλές προσπάθειες στην προσπάθεια να αποσυντονίσει την άμυνα των Eagles.

Kenneth GAINWELL (PHI) – Over 18.5 Rushing γιάρδες: Οι Eagles θα προσπαθήσουν να βασιστούν αρκετά στο running game και στα τελευταία ματς ο Gainwell πήρε αρκετές προσπάθειες. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και εναντίον των Chiefs και μπορεί εύκολα να πιάσει το όριο αυτό.

Fun Bet
Χρώμα υγρού που θα λούσουν τον προπονητή: Διάφανο (@15.00): Τις περασμένες χρονιές το μπλέ και το πορτοκαλί μονοπώλησαν το ενδιαφέρον οπότε πάμε με την “έκπληξη”.

About The Author: NFLgreece