2018
4 – 12, 4οι στην AFC West, δεν προκρίθηκαν στα playoffs.
Προπονητής
Jon Gruden (2ο έτος)
Σημαντικές Αποχωρήσεις
Donald Penn (OT), Jordy Nelson (WR), Seth Roberts (WR), Jared Cook (TE), Jon Feliciano (G), Kelechi Osemele (G).
Σημαντικές Προσθήκες
Antonio Brown (WR), Tyrell Williams (WR), Trent Brown (OL), Lamarcus Joyner (S), Vontaze Burfict (LB), Josh Mauro (DE), J. J. Nelson (WR), Mike Glennon (QB), Nevin Lawson (CB), Richie Incognito (G).
Rookie Class of 2018
Clelin Ferrell (DE), Josh Jacobs (RB), Johnathan Abram (S), Trayvon Mullen (CB), Maxx Crosby (DE), Isaiah Johnson (CB), Foster Moreau (TE), Hunter Renfrow (WR), Quinton Bell (DE).
Λόγοι Αισιοδοξίας
Η ελπίδα του Las Vegas.
Ο Gruden κατάφερε να διώξει σχεδόν όλους τους παίκτες που αποκτήθηκαν επί Reggie McKenzie (o μόνος που έμεινε είναι ο Derek Carr) και η απόκτηση του Mike Mayock σήμανε την αρχή μιας νέας εποχής για τους Raiders. Ο Αntonio Brown φέρνει αίγλη, ταχύτητα αλλά και πολλά media (αρνητικά) στην ομάδα, αλλά όπως και να έχει παραμένει ο καλύτερος WR στην λίγκα. Mαζί του βέβαια ήρθε και ο εξαιρετικός Tyrell Williams, και οιδυό τους ελπίζουν να γίνουν από τα καλύτερα δίδυμα της λίγκας. Ο πρωταθλητής Trent Brown έρχεται να δώσει σταθερότητα στην offensive line, και να περιορίσει τον αριθμό των sack που θα δεχθεί ο QB της ομάδας. Σχεδόν όλοι οι αθλητές έχουν πάρα πολλά να αποδείξουν, και ο Gruden θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό σύνολο που μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Τέλος όλοι ελπίζουν ότι τα φετινά draft pick, ιδιαίτερα αυτά του πρώτου γύρου, να μπορέσουν να αντικαταστήσουν επάξια τα κενά των Mack και Cooper, και να μπορέσουν να προσφέρουν τα μέγιστα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.
Τι Μπορεί Να Πάει Στραβά
Τα πάντα. Το δύσκολο πρόγραμμα, η ακόμη δυσκολότερη division, η κακή παρουσία του φοβισμένου Carr, η έλλειψη αυτοπεποίθησης των rookie. Νέα ομάδα, νέο σύνολο και ο Gruden μοιάζει ακόμη σκουριασμένος.
Πρόβλεψη
5 – 11; 4οι στην AFC West και πάμε Las Vegas.