Το NFL στην Ευρώπη!

Οι απογοητεύσεις για τις μεγάλες ομάδες της λίγκας συνεχίστηκαν και χθές παραμένοντας χωρίς νίκη οι Steelers και οι Giants….τέσσερις ήττες…στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια….

Όμως η σημαντική είδηση δεν είναι αυτή. Οι Vikings αντιμετώπισαν τους Steelers, ψάχνοντας και οι δύο την πρώτη τους νίκη, με το Wembley Stadium να έχει φορέσει τα γιορτινά του.Το παιχνίδι αυτό διεξήχθει πιο κοντά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αγγλία στην πόλη του Λονδίνου. Από το 2005 η λίγκα του NFL έχει καθιερώσει να διεξάγει αγώνες της regular season σε γήπεδα εκτός των Ηνωμένων πολιτείών ονομάζοντας το γεγονός αυτό International Series. Από το 2007 έως και το 2016 το NFL έχει δεσμευτεί να πραγματοποιούνται ορισμένοι αγώνες στο μεγάλο νησί, με σκοπό την προώθηση του αθλήματος και στην δική μας Ήπειρο!

nfl-s-international-series_pg_600 Σε ένα χορταστικό παιχνίδι οι Vikings επικράτησαν των Steelers μπροστά σε 83518 θεατές δείχνοντας ότι το άθλημα του football ελκύει το κόσμο της Αγγλίας αλλά και το ευρωπαϊκό κοινό γενικότερα. Οι Steelers καθυστέρησαν να ξυπνήσουν και στο τέλος με άκρως επιθετικό παιχνίδι προσπάθησαν να κλέψουν το παιχνίδι αλλά ηττήθηκαν με σκορ 27 34. Περισσότερα στην αναλυτική ανασκόπηση του site.

Το Λονδίνο κατακλύστηκε χθές από κόσμο από όλες τις γωνιές της Ευρώπης καθώς το promotion του αγώνα πραγματοποιείται με εξαιρετικό τρόπο με τα εισιτήρια να μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί πάρα πολύ εύκολα και σε πολύ χαμηλή τιμή (35 λίρες Αγγλίας).

url Το επόμενο παιχνίδι που διεξάγεται στην Αγγλία είναι αυτό της 8ης εβδομάδας μεταξύ των 49ers και των Jaguars στις 27 Οκτώβρη. Θέλετε να διοργανώσουμε ένα ταξίδι ως NFLGreece στην Αγγλία να παρακολουθήσουμε από κοντά τους περσυνούς φιναλίστ? Περισσότερα στα comments!!!

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....