Οι τελευταίες πινελιές πριν τα επίσημα training camp.

Εβδομάδα αρκετών εξελίξεων είχαμε στο NFL, όσο αφορά διάφορα μεγάλα ονόματα free agents. Επίσης είχαμε και το κόψιμο ορισμένων μεγάλων ονομάτων από ομάδες που δεν τους υπολόγιζαν. Και όλα αυτά λίγο πριν την έναρξη των επίσημων training camp των ομάδων. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι έγινε τις τελευταίες μέρες στον κόσμο του NFL.

  • Ως γνωστόν οι Patriots υπέγραψαν τον Tim Tebow, που θα forsaleπαλέψει για την θέση του δεύτερου quarterback της ομάδας με τον Mallet. Φυσικά αυτό ίσως να δείχνει ότι υπάρχει κάποιο trade στα σκαριά, που θα στείλει τον Mallet σε κάποια άλλη ομάδα. Οι Patriots δεν έχουν μείνει μόνο σε αυτή την κίνηση όμως. Έφεραν τον Austin Collie (WR) για ένα workout, όμως πολύ δύσκολα θα κάνουν κίνηση να τον αποκτήσουν με το ιατρικό ιστορικό διασείσεων που έχει.
  • Οι Bears έστειλαν με trade τον LT Gabe Carimi στους Bucs για ένα pick 6ου γύρου μετά και την απογοητευτική περσινή χρονιά. Ο Carimi δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο της καριέρας του με τους Bears το pick 1ου γύρου που ξόδεψαν. Σε άλλα οι Bears έκοψαν και τον fullback Rodriguez μετά την δεύτερη του σύλληψη αυτή την offseason, και υπέγραψαν τον DT Sedrik Ellis που πέρσι έπαιζε στους Saints.
  • Οι Colts υπέγραψαν για 1 χρόνο τον Ahmad Bradshaw (RB) που έπαιζε πέρσι στους Giants για 2 εκατομμύρια. Θα διεκδικήσει την θέση του βασικού από τον Vick Ballard.
  • Οι Rams  θα φιλοξενήσουν τον 36χρονο βετεράνο Takeo Spikes (LB)  που έκανε το όνομα του τόσα χρόνια στους Chargers.
  • Οι Ravens αφήνουν ελεύθερο τον Vonta Leach, τον καλύτερο fullback του vonta_leach_21_medπρωταθλήματος, αφού δεν κατάφεραν να βρουν ομάδα για να κάνουν trade. O Leach θα επισκεφτεί τους Dolphins ενώ έχει εκφράσει και το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στους Texans για να ανοίγει τους διαδρόμους στον Arian Foster.
  • Εκτός αυτού οι Ravens υπέγραψαν τον κορυφαίο ελεύθερο linebacker Daryl Smith για ένα χρόνο, σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2 εκατομύρια περίπου. O Daryl Smith έπαιζε πέρσι στους Jaguars.
  • Οι Packers θα αφήσουν ελεύθερο τον 28 linebacker daryl smithDesmond Bishop, αφού δεν κατάφεραν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του (3,5 εκατομύρια περίπου) με κάποιο trade. Ο Bishop προέρχεται από τραυματισμό και δεν μετείχε στα workout των περασμένων ημερών.
 

About The Author: Champagne Supernova

Οπαδός των Giants από το 2007, όταν και υιοθέτησε από νωρίς ένα underdog στα playoffs. Ο ορισμός του πανηγυριτζή τότε, αλλά και ο πιο πιστός οπαδός έκτοτε. Η όρεξη του για διάλογο είναι τόσο μεγάλη, αλλά όχι μεγαλύτερη από την ανάγκη του να προσηλυτίσει τους άλλους στην άποψη του.Είναι η ψυχή του podcast. Είναι ο Παναγιώτης. Πιστός και παραγωγικός στρατιώτης του NFLgreece και να φανταστεί κανείς ότι γράφει χωρίς την επήρεια καφέ που δεν του αρέσει! Στις εκτός NFL ώρες του, ασχολείται με τα τρόφιμα ως πτυχιούχος χημικός μηχανικός, πίνει coca cola, ακούει ποιοτική μουσική και κάνει συλλογή από ιδιοτροπίες στο φαγητό.