Τα βραβεία του NFLgreece για τη σεζόν 2016

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος οι συντάκτες του NFLgreece δίνουν τις δικές τους προτιμήσεις για τα βραβεία της χρονιάς που ολοκληρώνεται με το Super Bowl LI. Πρόκειται για τα βραβεία που απονέμονται στους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, με την επίσημη τελετή να πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου της 4ης Φεβρουαρίου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός κωμικός Keegan-Michael Key. Η εκδήλωση NFL Honors βρίσκεται στον 6ο της χρόνο και τυχαίνει όλο και μεγαλύτερης αναγνώρισης. Όσο αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα, ας δούμε ποιούς αθλητές θεώρησαν οι συντάκτες του NFLGreece ότι άξιζαν το βραβείο σε κάθε κατηγορία.

Disclaimer: Όλες οι επιλογές πραγματοποιήθηκαν με άκρως συναισθηματικά κριτήρια. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν σκόπιμη η μη επιλογή του ίδιους παίκτη σε δύο κατηγορίες. Για τις επιλογές αυτές λήφθηκαν υπ’ όψιν μόνο τα παιχνίδια της κανονικής σεζόν.

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....