Στοίχημα 2019: Thanksgiving

Διαβάστε τις στοιχηματικές αποδόσεις για τη βραδιά του Thanksgiving από τους συντάκτες του NFLGreece.

Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

Δημήτρης

DET Lions +3.5: Οι επιθέσεις και των δύο ομάδων κινούνται σε ρηχά νερά την τελευταία περίοδο. Χωρίς να έχω υπερβολικές απαιτήσεις για καλό ποδόσφαιρο από Bears και Lions, και σε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, θα προτιμήσω το spread υπερ της γηπεδούχου ομάδας.

DAL Cowboys -6.5: Οι Bills έχουν εκμεταλλευτεί εξαιρετικά το εύκολο πρόγραμμα τους μέχρι στιγμής. Δεν έχουν στραβοπατήσει απέναντι σε κάποιον “υποδιαίστερο” αντίπαλο και έχουν φτάσει στο 8-3. Τώρα όμως ξεκινάει μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων που θα κρίνει την πορεία τους προς τα playoffs και θα μπορέσουμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Οι Cowboys παρουσιαζονται δυνατοί φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια τους στα οποία σκοράρουν κατα μέσο όρο 30 πόντους. Δεν έχουν περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα και ο Jerry Jones δεν θα αφήσει ξεκρέμαστη την ομάδα, ειδικά μετά την τελευταία εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στους Patriots.

NΟ Saints -6.5: Τους 6.5 πόντους δεν τους λες και μικρό spread για τους Saints σε εκτός έδρας ματς μετά την άμυνα που έπαιξαν κόντρα στους Panthers. Ένα play είχε και προχώραγε την μπάλα η ομάδα της Carolina αλλά ο DC Dennis Allen ροχάλιζε. Τουλάχιστον η επίθεση τους κατεφέρνει και σκοράρει και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να σταματήσει τώρα απέναντι στους Falcons. Όπως μας απέδειξε για ακόμα μια φορά η ομάδα της Atlanta, όποτε πάει να την εμπιστευτεί κάποιος, τότε μπορεί να χάσει από τον οποιονδήποτε και με δέκα διαφορετικούς τρόπους. Η επίθεση των Saints έχει την δυνατότητα να καλύψει το spread.

 

Στεφανία

DET Lions 1 – 6 PTS: Οι Lions έχουν 7 ήττες στα τελευταία 8 ματς, κι η πτώση τους ήταν τόσο απότομη όσο και της φετινής ΑΕΚ. 6 από αυτά τα ματς, όμως, τα έχουν χάσει με 7 ή λιγότερους πόντους, οπότε ξέρουμε ότι τα ματς τους είναι κοντινά. Οι κακοί Bears είναι ιδανικό ματς για να πάρουν μία νίκη γοήτρου, έστω κι αν θα τους βγει η ψυχή να το καταφέρουν.

BUF @ DAL UNDER 46.5: Οι Cowboys όταν παίζουν με σοβαρή άμυνα δεν μπορούν να λειτουργήσουν τόσο στην εντέλεια. Οι Bills σίγουρα είχαν εύκολο πρόγραμμα έως τώρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ομάδα με playoff βλέψεις. Πιστεύω ότι το σκορ θα κινηθεί σε λογικά πλαίσια, μιας κι οι δύο παίζουν τόσο σύντομα.

ATL OVER 20.5 PTS: Από τη δέκατη αγωνιστική, οι Falcons έχουν δείξει άλλο πρόσωπο. Επιβλήθηκαν επί των δύο από τα τρία divisional ματς που είχαν, κι ένα από αυτά ήταν ενάντια στους Saints. Δε θεωρώ πως μπορούν να πάρουν τη νίκη απαραίτητα μέσα στο Mercedes Benz, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία ματς, οι Saints δεν έχουν δείξει τον άτρωτο εαυτό τους που είχαν κάτω από την ηγεσία του Teddy Bridgewater. Μπορεί, κάλλιστα, να είναι ένα πολύ κλειστό ματς. Αλλά πιστεύω ότι η Ατλάντα θα κάνει ό,τι πρέπει για να δείξει ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Εξάλλου, εδώ υπάρχει και μία αντιπάθεια.

 

gms

DET OVER 1.5 FIELD GOALS: Δε μου αρέσει κάποια άλλη main αγορά, οπότε στρέφομαι στα ειδικά. Δεν είναι θιασώτης των under, οπότε θα αρκεστώ στο ότι το Detroit θα κατεβάσει δυο φορές τη μπάλα στο τεραίν των Bears, και θα σκοράρει δυο field goals.

BUF @ DAL OVER 3.5 FIELD GOALS: Καλή άμυνα οι Bills, μετρια επίθεση οι Bills, λογικό μου φαίνεται κάποια drives να μείνουν στους kickers.

NO @ ATL OVER 48.5: Το είχαμε προτείνει και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων και δεν είχε βγει. Θεωρώ ότι εκείνο το ματς ήταν ανωλαμία, και ότι τώρα οι επιθέσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο, και για τις δυο ομάδες.

Ποσοστά επιτυχίας:

Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη:

About The Author: NFLgreece