Welcome to the Flock

Άλλο ένα draft έφτασε στο τέλος του, με τις εκπλήξεις του, τα αναπάντεχα picks και τα χαμόγελα όλων των αθλητών που είχαν την ευκαιρία να επιλεχθούν. 32 ομάδες μπήκαν “στο ρολόι”, αλλά σε αυτό το άρθρο θα συγκεντρωθώ σε μία: στους Baltimore Ravens, και τα 11 picks που είχαν την ευκαιρία να πάρουν.

Όλοι γνωρίζουμε πως μέσα από το draft χτίζεις, στην ουσία, το παρόν αλλά περισσότερο το μέλλον μιας ομάδας, κι οι Ravens φανερά στηρίχτηκαν στην απόκτηση ενός καστ που θα μπορέσει να τους στηρίξει στο βάθος του χρόνου. Αυτό είναι ιδιαίτερα φανερό αν πάρουμε υπ’ όψιν το γεγονός ότι, παρόλο που είχαν την ευκαιρία, δε ρίσκαραν με κανέναν αθλητή που να είχε ουσιαστικά προβλήματα τραυματισμού όπως, για παράδειγμα, ο Myles Jack. Έπειτα από το σκάνδαλο με τον πρώην running back τους Ray Rice, αλλά και την άμεση λύση συνεργασίας με τους Bernard Pierce και Will Hill μετά από προβλήματα εκτός γηπέδου, το front office επίσης απέφυγε να εκλέξει παίκτες με… βεβαρημένο μητρώο.

Παρόλα αυτά, δεν μας απασχολούν ποιοι έφυγαν, αλλά ποιοι ήρθαν και πρόκειται να μείνουν. Ας τους δούμε με τη σειρά που πάρθηκαν παρακάτω, βάλτε και εσείς τα γυαλιά ή τους φακούς σας, και δείτε τα highlights τους.

Ronnie Stanley, Offensive Tackle, Notre Dame (1ος γύρος, 6ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
3 Cone drill
1.98 μ.
141.5 κιλά
5.20 δευτ.
4.90 δευτ.
72.5 εκατ.
8.03 δευτ.

Υπέρ:

 • Ο σωματότυπος του είναι κατάλληλος για τη θέση. Παρόλο το βάρος του, διαθέτει αντοχή κι ευελιξία, είναι ελαφρύς στα πόδια του κι αρκετά γρήγορος, χάρη στην παρελθοντική του ενασχόληση με το μπάσκετ.
 • Δεν έχει καμία αστοχία στην τεχνική του. Δύσκολα βρίσκεται προ εκπλήξεως στα snap, κι αν συμβεί να βρεθεί, επαναπροσαρμόζεται γρήγορα στο tackle. Ξέρει να χειρίζεται τα χέρια και το σώμα του επιτυχώς ώστε να αναχαιτίσει την πορεία και τη ροή της μπάλας.
 • Έχει μείνει μακριά από φασαρίες εκτός γηπέδου, είτε αυτές είναι η χρήση ουσιών ή προβλήματα συμπεριφοράς. Επίσης, δεν είχε τραυματισμούς στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Κατά:

 • Δεν κατέχει την απαραίτητη δύναμη για τη θέση του. Πολλές φορές, έχει βρεθεί σε αδυναμία να αμυνθεί ενάντια σε tackles προς τη περιοχή του θώρακα.
 • Η απόδοσή του δεν είναι σταθερή. Φαίνεται η επαγγελματική απειρία του στα blocking angles, και έχει κάποια προβλήματα όσον αφορά το run block.

Τι λέει η Στεφ: Όσο και να ήταν το σούσουρο περί άρνησης των υπηρεσιών του Laremy Tunsil για τον Stanley, δεν δυσαρεστήθηκα καθόλου με το pick. Σοβαρός νέος, έχει υψηλό ταβάνι και θα προστατέψει επιτυχημένα την αριστερή πλευρά του Flacco, με σωστή καθοδήγηση. Σίγουρα τον έχω σε υψηλότερη εκτίμηση από τον Eugene Monroe, που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, και τον Hurst, γιατί… είναι ο Hurst.

Kamalei Correa, Outside Linebacker, Boise State (2ος γύρος, 42ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
1.90 μ.
110 κιλά
4.69 δευτ. ♦
84 εκατ.
 274 εκατ.
21 φορές

Υπέρ:

 • Εκρηκτικός στα snap, μπορεί να κόβει και να διαπερνά τις άμυνες χάρη στη δύναμή του. Συναγωνίζεται επιτυχώς και tight ends, και ο σωματότυπός του είναι ό,τι πρέπει για τη θέση του.
 • Κατέχει τρομερή τεχνική, και κινείται με αξιοζήλευτη χάρη. Έχει ανελέητη ταχύτητα, τρέχει με πυγμή προς τους receivers και σπάνια χάνει το βήμα του.
 • Καλύπτει από όλες τις πλευρές, δεν έχει πρόβλημα να κινηθεί στην κάλυψη προς τα έξω. Έχει το ένστικτο να κινηθεί προς το στόχο του μεθοδικά και συγκεντρωμένα.

Κατά:

 • Βασίζεται πολύ στην ταχύτητα, και όχι στη δύναμη που απαιτείται για τον αναχαιτισμό. Αν μπλεχτεί μεταξύ καλού block, ίσως να μην αντιδράσει αρκετά γρήγορα. Πρέπει να μάθει επίσης να χρησιμοποιεί τα χέρια του περισσότερo στο rush.
 • O σωματότυπός του είναι καλός, αλλά ενάντια σε block που έχει στοχευτεί πάνω του θα έχει πρόβλημα απόδοσης, ειδικά με πιο μεγαλόσωμους επιθετικούς.

Τι λέει η Στεφ: Εξαιρετικά γρήγορος, οι λιγότερο κινητικοί QBs θα έχουν πρόβλημα αν βρει τρύπα στη γραμμή. Πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί καλύτερα τα χέρια του στο tackle, διότι πολλές φορές δεν κάνει wrap around. Είναι κάπως ωμός, αλλά πίσω από τους Suggs και Dumervil θεωρητικά θα μάθει πολλά. Καλό κι αναγκαίο pick, ειδικά αφού οι κάτοχοι της θέσης αρχίζουν να γερνούν.

Bronson Kaufusi, Defensive End, BYU (3ος γύρος, 70ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.98 μ.
129 κιλά
4.87 δευτ.
4.25 δευτ. ♦
76 εκατ.
282 εκατ.
25 φορές
7.03 δευτ. ♦

Υπέρ:

 • Έχει το πακέτο, είναι ψηλός, με μακριά χέρια και φαρδείς ώμους, και παρελθόν στο μπάσκετ. Διαθέτει κάλλιστη ευκινησία. Η ταχύτητά του επέτρεψε να υπερτερεί ενάντια σε guards, και να είναι επιτυχής και μέσα κι έξω, με πολλαπλές pass rush κινήσεις.
 • Παιδί για όλα τα θελήματα, καθώς έπαιξε σε όλες τις αμυντικές θέσεις στο πανεπιστήμιο. Δεν τα παρατάει ποτέ, και η ηλικία του (24) τού δίνει ωριμότητα απέναντι στους περισσότερους της draft τάξης.

Κατά:

 • Δεν διαθέτει την απαραίτητη ισορροπία, αλλά ούτε και την ευλυγισία ώστε να αντέξει ενάντια σε χτυπήματα από τα πλάγια. Έχει επίσης πρόβλημα ενάντια σε double coverages.
 • Χρειάζεται να χτυπάει δυνατότερα. Του λείπει η απαραίτητη δύναμη. Επίσης, είχε 10 χαμένα tackles το 2015, και 18 συνολικά τη διετία 2014 – 2015.

Τι λέει η Στεφ: Καλός για την θέση του DE, κι ιδιαίτερα απαραίτητος μετά την αποχώρηση του Chris Canty. Σαν pick, μου αρέσει περισσότερο από τον Correa. Έχει το κορμί για να επιβληθεί, αλλά και την ταχύτητα για να ξεφύγει. Χρειάζεται όμως να παίξει πιο δυνατά, διότι στα tackles πολλές φορές να επιβραδύνει λίγο πριν το wrap. Αν εξελίξει και την ευελιξία του, θα γίνει πολύ ισχυρό όπλο.

Tavon Young, Cornerback, Temple (4ος γύρος, 103ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.75 μ.
83.7 κιλά
4.46 δευτ.
3.93 δευτ.
87.6 εκατ.
300 εκατ.
9 φορές
6.8 δευτ.

Yπέρ:

 • Διαθέτει εξαιρετικό ένστικτο, καθώς αντιδρά και καλύπτει ικανοποιητικά, ειδικά στο zone coverage. Σπάνια θα βρεθεί εκτός θέσης όταν ακολουθεί την μπάλα.
 • Παρόλες τις αντιξοότητες που φέρνει η κορμοστασιά του, δεν υπάρχει αμφιβολία της αθλητικής του φύσης ή της ταχύτητάς του, φανερή στα νούμερα χρόνου στο στίβο των 40 & 20 yards. Είναι τρομερά ταχύς σε μικρές διαδρομές, και εμποδίζει αποτελεσματικά τα plays.
 • Δεν φοβάται να “μπει στη μάχη”, και δεν τον εκφοβίζουν οι μεγαλόσωμοι αθλητές. Θα παλέψει για την μπάλα.

Κατά:

 • Όπως και να το κάνουμε, το μέγεθός του αποτελεί τροχοπέδη, κι ενάντια σε μεγαλόσωμους αθλητές, και στον αριθμό των coverages στα οποία μπορεί να ανταπεξέλθει.
 • Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, θα έχει πρόβλημα με τα penalties των pass interference, τα οποία οι διαιτητές δεν διστάζουν να δώσουν. Πρέπει να εξελίξει την τεχνική του.

Τι λέει η Στεφ: Ενάντια στο χάλι του Kyle Arrington, θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να αποδειχτεί καλύτερος. Έχει την ένταση και την καρδιά, αλλά είναι μικρόσωμος. Όσο καλός και να είναι στις αναχαιτίσεις, πρέπει να δουλέψει αρκετά για να εξαλείψει τις αδυναμίες του παιχνιδιού του. Μου αρέσει, έχει την τεχνική, και μακάρι να τα καταφέρει, έστω κι αν δεν είναι ο Mackenzie Alexander.

Chris Moore, Wide Receiver, Cincinnati (4ος γύρος, 107ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.85 μ.
93.4 κιλά
4.53 δευτ.
4.2 δευτ.
94 εκατ.
320 εκατ. ♦
10 φορές
6.76 δευτ. ♦

Υπέρ:

 • Άριστη χρήση των χεριών του, παρόλο το μικρό του σώμα. Ξέρει να τα επεκτείνει στα plays, γεγονός που τον βοηθάει ιδιαίτερα ενάντια σε γρήγορους αλλά όχι δυνατούς cornerbacks.
 • Έμπιστος στις βαθιές μπαλιές. Οι μισές του κατοχές έγιναν σε πάσες πέρα από τις 20 γιάρδες.
 • Ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Τοποθετεί τον εαυτό του σε θέση ώστε να πιάσει τη μπάλα, είτε εναέρια είτε στο έδαφος. Μπορεί να καλύψει μεγάλες αποστάσεις και να αφήσει τους αμυντικούς πίσω του.

Κατά:

 • Δεν είναι έμπειρος σε όλες τις routes. Ξέρει να τρέχει ευθεία, αλλά χάνει πολλή από τη “μαγεία” του στις υπόλοιπες.
 • Καλύπτει τις αποστάσεις, αλλά δεν είναι ταχύς, ούτε ιδιαίτερα ευέλικτος. Δεν έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση.
 • Χάνει τις πάσες. Βασίζεται πάρα πολύ στο σώμα και τα χέρια του, και λησμονεί να παλέψει για την κατοχή.

Τι λέει η Στεφ: Αν μισοκλείσεις τα μάτια, θυμίζει λίγο Jacoby Jones. Ταιριάζει στο game style του Flacco, καθώς μπορεί να τρέξει για τη βαθειά πάσα. Ωστόσο, έχει να ανταγωνιστεί ενάντια σε μεγάλα ονόματα, και δεν έχει κάτι ξεχωριστό να τον βοηθήσει.

Alex Lewis, Offensive Tackle, Nebraska (4ος γύρος, 130ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.98 μ.
93.4 κιλά
5.22 δευτ.
4.72 δευτ.
254 εκατ.
27 φορές
7.94 δευτ.

Υπέρ:

 • Έχει μακριά χέρια και φυσικό λύγισμα στα γόνατα, σε συνδυασμό με αρκετή δύναμη ώστε να παλέψει με αμυντικούς.
 • Ισορροπημένος και ευέλικτος, μπορεί και κινείται πολύ καλά παρόλο το ύψος και το μυώδες σώμα του. Τα πόδια του είναι συνεχώς εν κινήσει.

Κατά:

 • Λειτουργεί καλά μόνο στα εσωτερικά της γραμμής. Έχει επίσης προβλήματα με τα κατά μέτωπο tackles.
 • Αντίθετα με όλα τα picks, o Lewis είχε εξωγηπεδικά προβλήματα· βρέθηκε ένοχος για συμπλοκή με μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας, και φυλακίστηκε. Προφανώς, είναι ευαίσθητος στην κριτική, αν κι είχε ψηφιστεί αρχηγός της ομάδας.

Τι λέει η Στεφ: Έχει όλα τα προαπαιτούμενα για τη θέση του Eugene Monroe (με τον οποίο η ομάδα μπορεί να έρθει σε συμβολαιογραφική ρήξη), αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι το κεφάλι του. Αν μείνει εκτός προβλημάτων, πιστεύω θα μπει στη βασική γραμμή.

Willie Henry, Defensive Tackle, Michigan (4ος γύρος, 132ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.90 μ.
137 κιλά
5 δευτ.
4.53 δευτ.
77.5 εκατ.
279 εκατ.
28 φορές
7.57 δευτ.

Υπέρ:

 • Ταιριάζει στο επαγγελματικό επίπεδο. Χρησιμοποιείται καλύτερα ενάντια στο passing game, και θα είναι μεγάλο ατού ενάντια στους λιγότερο κινητικούς QB, όπως της AFC North.
 • Εκρηκτικός αθλητής. Είναι πάντα ο πρώτος πάνω στη μπάλα, και σπανίως μπορούσε να τον σταματήσει ολοκληρωτικά οποιοσδήποτε offensive tackle.
 • Ευέλικτος, καθώς μπορεί να παίξει και εντός αλλά κι έξω της αμυντικής γραμμής, ενάντια σε guards και tackles. Καλό θα ήταν όμως να σχηματιστεί σε έναν καθαρό DT.

Κατά:

 • Του λείπει η ισορροπία. Έχει μεγάλο πρόβλημα στα cut blocks, και δυσκολεύεται ενάντια σε blocks από δύο ή περισσότερους αθλητές. Χρειάζεται να αναπτύξει κι άλλο την ταχύτητα και δύναμή του για να ανταπεξέλθει σε αυτές τις περιπτώσεις.
 • Αδύναμος ενάντια στο running game. Δεν επαναπροσαρμόζεται αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει, και σχεδόν εξαφανίζεται ενάντια στα πλάγια runs.

Τι λέει η Στεφ: Σε μια τάξη draft γεμάτη με DT, εύκολα μπορεί να προσπεραστεί. Ωστόσο, σημειώνω ότι είναι άτομο που δεν τα παρατάει, κι έχει το μάτι στη μπάλα. Αν μπορέσει να προπονήσει τον εαυτό του ώστε να αναπτύξει το ένστικτό του στη run defence, θα είναι πολύ χρήσιμος στην αμυντική front 7.

Kenneth Dixon, Running Back, Louisiana Tech (4ος γύρος, 134ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.78 μ.
97.5 κιλά
4.58 δευτ.
4.28 δευτ.
95.2 εκατ. ♦
307.3 εκατ.
18 φορές
6.9 δευτ. ♦

Υπέρ:

 • Κινείται γρήγορα, διαφεύγει των tackles, και έχει την ικανότητα να μετακινεί τους defenders προς την κατεύθυνση που θέλει αυτός.
 • Κατέχει όλο το πακέτο. Είναι δυναμικός, αλλά ισορροπημένος. Θα διαπεράσει μέσα από αμυντικούς, ή θα οπισθοχωρήσει και θα διαλέξει άλλη διαδρομή, παιρνώντας μέσα από τρύπες.
 • Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Σπουδαίος receiver στο backfield, και δεν έχει προβλήματα ακρίβειας.

Κατά:

 • Όσο και καλός να είναι στο να δέχεται πάσες, δυστυχώς η κατοχή του δεν είναι το ίδιο καλή. Έχει 4 fumbles σε λιγότερο από 200 κατοχές.
 • Του λείπει η δύναμη στο κάτω μέρος του σώματος. Είναι ευάλωτος, καθώς είχε και τραυματισμό στο γόνατο. Γενικώς, οι running backs δεν έχουν υψηλό προσδόκιμο ηλικίας στο NFL, και μπορεί να μην αποδειχτεί να έχει τις απαιτούμενες αντοχές για βασικός.

Τι λέει η Στεφ: Εξαιρετικά σκληρός, και πολύ σταθερός στα πόδια του. Μπορεί να αναπτύξει περισσότερο την ταχύτητά του, και την αντίδρασή του. Είναι τυχερός που δεν χρειάζεται να γίνει σταρ άμεσα. Έχει υψηλό ταβάνι και, με σωστή καθοδήγηση, ένα λαμπρό μέλλον.

Matt Judon, Outside Linebacker, Grand Valley State (5ος γύρος, 146ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.90 μ.
125 κιλά
4.73 δευτ. ♦
4.52 δευτ.
89 εκατ. ♦
277 εκατ.
30 φορές ♦
7.67 δευτ.

Υπέρ:

 • Διαθέτει το σώμα αμυντικού, καθώς έχει μακριά χέρια, μεγάλο σώμα και υψηλή δύναμη.
 • Είναι ευέλικτος και ταχύς, αρκετά ώστε να κινείται στα corners. Επιταχύνει άμεσα στα tackles, και κυνηγάει το στόχο του μέχρι το τέλος του play.
 • Αδίστακτος στη μάχη για την κατοχή. Τα χέρια του τού επιτρέπουν να αρπάξει τη μπάλα, να κρατήσει μακριά τους receivers, αλλά έχει και την απαιτούμενη προσοχή ώστε να τα σηκώσει ψηλά για να εμποδίσει τη ροή.

Κατά:

 • Το κάτω μέρος του σώματός του είναι δύσκαμπτο, και θα του δημιουργήσει πρόβλημα στο επαγγελματικό επίπεδο, καθώς μπορεί να χάσει τα tackles εξαιτίας της δυσκαμψίας.
 • Ξέρει να χρησιμοποιεί τα χέρια του, αλλά πρέπει να μάθει να τα στήνει και σωστά, ως αντίδραση σε αυτό που βλέπει, όχι τυχαία.
 • Επιρρεπής στους τραυματισμούς, καθώς έχει υποστεί ρήξη εμπρόσθιου προσαγωγού (torn ACL), και τράβηγμα μηνίσκου.

Τι λέει η Στεφ: Έχει την τύχη να σταθεί πίσω από τους Terrell Suggs και Elvis Dumervil, και να μάθει πολλά από αυτούς. Είναι καλός στα tackles, τουλάχιστον στα man – to – man, και έχει προσωπικότητα αρχηγού, κάτι που το χρειάζεται πάντα μια άμυνα. Αν προπονηθεί και αυξήσει την ταχύτητα και την αντίδρασή του, θα τα πάει καλά.

Keenan Reynolds, Wide Receiver, Navy (6ος γύρος, 182ο pick)

Καθώς έρχεται από το Ναυτικό, ο Reynolds δεν ήρθε στο Combine λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά γνωρίζουμε ότι έκανε 4.57 δευτερόλεπτα στο 40 yard shuttle.

Υπέρ:

 • Ευπροσάρμοστος. Παρόλο που είναι σημειωμένος ως wide receiver, μπορεί να παίξει στις θέσεις του quarterback, running back και kick returner.
 • Αθλητικός και γοργός, ρέει στις κινήσεις του, έχει την ικανότητα να οπισθοχωρεί και να αποφεύγει τα tackles. Έχει εξαιρετική όραση.
 • Χάρη στην στρατολόγησή του στο Ναυτικό έχει διαμορφώσει χαρακτήρα, και είναι εμπλουτισμένος με τη στόμφα του αρχηγού, την ευφυΐα αλλά και την απαραίτητη προσωπικότητα για ομάδα.

Κατά:

 • Έχει περιορισμένη δύναμη, που τον καθιστά ανίκανο στο να περάσει με ισχύ μέσα απο αμυντικές τρύπες, ή να επεκτείνει τα runs με τη βία.
 • Όσα και να είναι τα καλά του στοιχεία, είναι άπειρος. Είχε προβλήματα με την κατοχή (32 fumbles και 18 losses), και η μετάβαση από QB σε RB ή WR δεν θα είναι απλή. Δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα για βασικό running back.

Τι λέει η Στεφ: Διαθέτει την χάρη και την ταχύτητα, συν την καρδιά και την όραση ώστε να κάνει παιχνίδι. Ωστόσο, με την έλλειψη της στοιχειώδους δύναμης, και την απειρία του ενάντια σε σκληροπυρηνικούς αμυντικούς, δεν περιμένω να είναι τόσο παραγωγικός όσο ορίζει η θέση του. Παρόλα αυτά, θα προσφέρει σπίθα στην ομάδα, και ίσως χρησιμοποιηθεί επάξια ως kick returner.

Maurice Canady, Cornerback, Virginia (6ος γύρος, 209ο pick)

Ύψος
Βάρος
40 yard sh.
20 yard sh.
Vert. jump
Broad jump
Bench press
3 Cone drill
1.85 μ.
87.5 κιλά
4.49 δευτ.
4.09 δευτ.
96.5 εκατ.
315 εκατ.
16 φορές
7.03 δευτ.

Υπέρ:

 • Σε αντίθεση με τον Tavon Young, έχει το κατάλληλο μέγεθος, καθώς στα 1.85 στέκεται ψηλότερα από το μέσο όρο των επαγγελματιών cornerbacks.
 • Πάρα πολύ γρήγορος, ελαφρύς στα πόδια του και διαθέτει την απαραίτητη ισορροπία. Η φυσική του κατάσταση και ευελιξία τού επιτρέπουν να είναι η σκιά των receivers σε όλα τα πεδία του γηπέδου.
 • Βελτιώθηκε πολύ μετά από ένα μέτριο 2014. Έχει το ένστικτο και το συγχρονισμό σώματος, τα οποία απέκτησε μετά από μελέτη και δουλειά.

Κατά:

 • Χάνει το ρυθμό του, καθώς οπισθοχωρεί συχνά και νωρίτερα από όσο χρειάζεται, με φόβο ότι θα τον προλάβουν στις βαθιές πάσες. Tα πατήματά του δεν είναι σταθερά στην κίνηση, και εύκολα χάνεται στα deep plays.
 • Tου λείπει η σκληρότητα. Δεν έχει τη δύναμη ή την επιδεξιότητα στο τελείωμα των tackles του. Παίκτες τον έχουν κατονομάσει ως μαλθακό στα coverages. Έχει πρόβλημα ενάντια σε μεγαλόσωμους παίκτες.

Τι λέει η Στεφ: Ξέρει να χρησιμοποιεί το μέγεθός του υπέρ του, αλλά του λείπει η πυγμή. Θα τα βρει σκούρα ενάντια σε πιο αθλητικούς receiver. Πρέπει να μάθει να γίνεται σκιά στους στόχους του, γιατί εύκολα θα προσπεραστεί. Δεν τον βλέπω ως βασικό δυστυχώς, σε μια θέση που θέλουμε αρκετή βοήθεια, αλλά μπορεί να προπονήσει τις αδυναμίες του μακριά.


Οι Ravens επίσης πήραν τους ακόλουθους Undrafted Free Agents: DE Victor Ochi, OT Anthony Fabiano, OT Stephane Nembot, C Matt Scura, K Will Lutz, ILB Cavelli Luckett, DT Trevon Coley, FB Trevon Pendleton, OG Jarrell Broxton, DT Michael Pierce, WR Daniel Adams, WR Donovan Harden, LB Evan McKelvey, QB John Robertson.

* Το ♦ δηλώνει top performer στα δοκιμαστικά για την θέση

About The Author: Στεφανία Λ.

Οπαδός των St. Louis Rams από το 2004 και του αθλήματος, έπειτα από τυχαίο συμβάν. Με τα χρόνια, βρήκε λιμάνι στη Βαλτιμόρη και στους Ravens, αλλά θα θυμάται πάντα το 1999. Λάτρης των underdogs, των nail biting αγώνων, και παικτών που της γεμίζουν το μάτι. Μιλάει πολύ, λατρεύει την έρευνα και το ιδανικό της βράδυ πλαισιώνεται από ζεστή σοκολάτα και έναν καλό αγώνα ή mixtapes από το Κασετόφωνο. H αντικειμενικότητά της πηγαινοέρχεται ανά βδομάδα.