Adrian they did it! Οι Philadelphia Eagles νικητές του Super Bowl LII

Ναι! Το Super Bowl LII μας απέδειξε γιατί το NFL είναι το κορυφαίο άθλημα του πλανήτη!

Σε έναν συναρπαστικότατο τελικό, με τις επιθέσεις να δίνουν έναν ρεσιτάλ, οι Philadelphia Eagles επικράτησαν των New England Patriots με 41-33. Ίσως ο θεαματικότερος τελικός όλων των εποχών, με μόλις ένα punt και ένα sack, που έμελλε να είναι και το μοιραίο του αγώνα, η ομάδα των Philadelphia Eagles κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, και τώρα πια η NFC East έχει όλες τις ομάδες της τροπαιούχες.

Με 28 στις 43 πάσες,  373 γιάρδες και τρία touchdown, ο Nick Foles αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τα επιθετικά σχέδια του Doug Pederson, και ανακυρήχθηκε MVP του τελικού. Οι Eagles ρίσκαραν, έπαιξαν πολύ όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και έστειλαν την παρέα του Brady πίσω στην Βοστώνη χωρίς το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Brady σημείωσε 505 γιάρδες, το οποίο είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο, αλλά δεν ήταν αρκετό να αναδείξει νικητές τους Patriots.

Όλοι μας περιμέναμε με αγωνία στα τελευταία λεπτά μια ακόμη ανατροπή από τον κορυφαίο τους είδους, Tom Brady, αλλά ο Brandon Graham με το μοναδικό sack του αγώνα έστειλε τους Patriots στο καναβάτσο. Οι Eagles πέτυχαν ένα ακόμη field goal και διαμόρφωσαν το τελικό 41-33 υπέρ τους, και πέτυχαν μια συγκλονιστική νίκη στο Super Bowl LII, κατακτώντας και το πρώτο Lombardi τρόπαιο, και το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από το 1960. Οι Patriots πλήρωσαν την κακή τους εμφάνιση στην άμυνα και πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων τις 600+ γιάρδες που πέτυχε ο Brady και οι Running back των Patriots.

Ο Nick Foles, αντικατέστησε επάξια το κενό του Carson Wentz, και ανέτρεψε τα προγνωστικά όλων μας. Το τρόπαιο του Vince Lombardi το απένειμε ο Darrell Green, ένας από τους κορυφαίους cornerback των Washington Redskins. O Doug Pederson όλο χαμόγελα δήλωσε στην απονομή ότι:

“Όχι μόνο έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, αλλά τώρα έχουμε και την καλύτερη ομάδα του κόσμου.”

Μεγάλα πανηγύρια στην Philadephia για το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους, και μια γλυκιά εκδίκηση για το 2004!!!

 

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....