Στοίχημα 2020: Week 5

Διαβάστε την ανάλυση και τις προβλέψεις για τους αγώνες της πέμπτης εβδομάδας από τους συντάκτες του NFLGreece.

Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

Δημήτρης

LA Rams -7.0: Οι Rams κράτησαν τους Giants στους εννιά πόντους την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και η δική τους συγκομιδή δεν ήταν μεγάλη. Δε νομίζω να επαναληφθεί κάτι τέτοιο σήμερα, κόντρα σε μια ομάδα που στα τελευταία της τρία παιχνίδια δέχεται κατά μέσο όρο σχεδόν 32 πόντους. H ομάδα της Washington αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον δευτεροετή quarterback, Dwayne Haskins, μετά τις κακές του εμφανίσεις, αντικαθιστώντας τον με τον Kyle Allen, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός σε δώδεκα παιχνίδια πέρσι με την ομάδα της Carolina. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό αλλά δύσκολα θα δούμε μια στροφή 180 μοιρών στον επιθετικό τομέα τους τόσο σύντομα.

ΑΖ Cardinals -7.0: Δύο συνεχόμενες ήττες μετρούν οι Cardinals και η επίθεση τους παρουσιάζεται κάπως προβληματική. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια μία ακόμα μέτρια εμφάνιση απέναντι στη λιγότερο ανταγωνιστική ομάδα της λίγκας αυτή τη στιγμή. Για τους Jets, η επιστροφή του Le’Veon Bell θα δώσει μια ανάσα στο running game αλλά παράλληλα ο βασικός τους quarterback, Sam Darnold, θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού και στη θέση του θα αγωνιστεί ο Joe Flacco. Οι εμφανίσεις των Cardinals έριξαν το spread στην απόσταση της μίας κατοχής της μπάλας. Δύσκολο να ξαναβρούμε σε τέτοιο spread τους φετινούς Jets κόντρα σε μία ομάδα που κυνηγάει τα playoffs.

SF 49ers -7.5: Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε στοιχηματικά τον Ryan Fitzpatrick. Όσο εύκολα μπορεί να αγωνιστεί καλά, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να πετάξει τρία interceptions στο πρώτο ημίχρονο. Οι Dolphins είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από ομάδες τύπου Jets αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κοντράρουν ομάδες όπως αυτή του San Francisco. Για τους 49ers, η επιστροφή του Jimmy Garoppolo θα επαναφέρει την σταθερότητα στη λειτουργία την επίθεσης τους.

DAL Cowboys -8.0: Θα μιλάμε για πραγματικό κατόρθωμα αν καταφέρουν οι Cowboys να οδηγήσουν και αυτό το ματς στο τελευταίο drive. Οι Giants παραμένουν η χειρότερη επιθετικά ομάδα της λίγκας σε συνολικές γιάρδες (278/παιχνίδι) και πόντους (11.7/παιχνίδι). Αναγκαστικά ή όχι, η επίθεση των Cowboys έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει 35+ πόντους ανα παιχνίδι. Αν αποφύγουν τα fumbles, εκτιμώ ότι θα κερδίσουν εύκολα.

SEA Seahawks -6.5: Θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στην εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται ο Russell Wilson, ειδικά τώρα που θα αντιμετωπίσει μία μέτρια εως κακή pass defense. Η pass defense των Seahawks δεν πάει πίσω. Είναι στατιστικά σε γιάρδες η χειρότερη της λίγκας αλλά δεν ξέρω πως ένας quarterback όπως ο Kirk Cousins, ο οποίος είναι ή του ύψους ή του βάθους, θα καταφέρει να το εκμεταλλευτεί. Εκτιμώ ότι οι Seahawks θα σκοράρουν πολλούς πόντους και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν οι Vikings θα μπορέσουν να ακολουθήσουν.

 

Στεφανία

LA Rams -7.0: Μπορεί να μην κερδίσουν πάντα όμορφα (τι ματς ήταν αυτό με τους Giants, καλέ Rams;) αλλά, φέτος, η ομάδα δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στα playoffs. Η αλλαγή quarterback στη Washington ίσως φέρει μία νέα πνοή στην επίθεση, αλλά λόγω της περσινής του σεζόν, υπάρχει μπόλικο φιλμ πάνω του. Ο McVay θα βρει τις απαραίτητες αδυναμίες για να διατηρήσει μία ασφαλή διαφορά.

JAX Jaguars: Έφυγε επιτέλους ο Μπάμπης Τεννές του NFL, κι οι Texans αναπνέουν νέο αέρα για το μέλλον. Ωστόσο, η ομάδα παραμένει αποδεκατισμένη, και η αλλαγή προπονητή δε θα μπορέσει να φέρει άμεσες αλλαγές. Οι Jaguars ξέρουν καλά τους Texans, και θα μπορέσουν να τους πατήσουν τώρα που αιμορραγούν.

DAL Cowboys με διαφορά 13 – 18 πόντων: Η επίθεση του Ντάλας είναι μία από τις πιο άρτιες που έχουμε δει εδώ και χρόνια. Ο Dak Prescott παίζει το καλύτερό του football, αποδεικνύοντας κάθε εβδομάδα γιατί άξιζε τα λεφτά που ζητούσε. Εν μέρει, ο Jerry Jones πέταξε σπόντες εναντίον του αυτή την εβδομάδα, γεγονός που θα τον ανάψει περισσότερο. Οι Giants ήδη τρέχουν σε κόντρα με τους Jets για το πρώτο pick του 2021.

AZ Cardinals & Under 47.0: Ίσως ένα από τα πιο αδιάφορα ματς, και δικαίως. Η σούπερ αμολυβδένια επίθεση που περιμέναμε από τους φετινούς Cardinals δεν έχει φανεί τελευταία κι οι Jets… είναι οι Jets. Θα νικήσει η ομάδα του Kyler Murray, έστω και με 20 – 10.

MIN Vikings @ SEA Seahawks – Over 56.5: Η επίθεση των Vikings επιτέλους άρχισε να ρολάρει, και ο Russell Wilson σκοράρει όπου μπορεί, όσο μπορεί. Η Μινεσότα είναι απεγνωσμένη, το Σιάτλ αποφασισμένο να διατηρήσει τη θέση του στην NFC. Touchdown ολούθε!

 

Serdiegito

Μετά από αναγκαστική απουσία μιας εβδομάδος, περνάμε στην 5η αγωνιστική με τρια δυνατά σημεία για ταμείο. Αρχικά θα στηρίξουμε τους Eagles στο +7.0 απέναντι στους μαχητικούς αλλά όχι πολύ δυνατούς Steelers. Το επόμενο σημείο είναι το over 50.5 στο San Francisco στον αγώνα των 49ers με τους Dolphins. Θα χρειαστούμε λίγο τύχη στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά πιστεύω ότι με επιστροφή του Jimmy Garoppolo θα έχουμε το over που θα ποντάρουμε. Τέλος θα στηρίξουμε το +12.0 των Bengals απέναντι στο φαβορί Ravens. Ο λόγος; Joe Burrow….Καλό ταμείο!

 

Alex

BAL Ravens -12.0: Νίκησαν οι Bengals αλλά δεν έπεισαν! Ο Lamar ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, αλλά σημάδια δεν έχει πως ξεκινάς αλλά πως τελειώνεις! Πιστεύω ότι θα είναι break out game για τους Ravens που θέλουν να δείξουν τα δόντια τους.

HOU Texans -5.5: Η απόλυση του πιο μισητού ανθρώπου στο Χιουστον θα έχει ευεργετική επίδραση στην ομάδα! Καλοί, χρυσοί οι Jaguars, αλλά έχουν άπειρες τρύπες! Δεν πιστεύω ότι μπορούν να δώσουν την χαριστική βολή στους Texans.

IND Colts: Ποντάρουμε στους Colts γιατί έχουν άμυνα φωτιά και το running game των Browns χωρίς τον Chubb θα πέσει πάνω στον τοίχο που λέγεται DeForest Buckner. Εάν ο Rivers θυμηθεί τα νιάτα του τότε αυτή η ομάδα είναι contender.

 

gms

Σήμερα δε μου αρέσει κανένα φαβορί, νομίζω ότι όλα είναι ύποπτα για σπάσιμο. Οπότε θα βασιστώ σε totals, εκπλήξεις και ειδικά στοιχήματα.

MIA Dolphins: Βλέποντας όλα τα matchups θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο πιθανό να σπάσει. Παρ’ όλο που γυρίζει ο Garoppolo και πιθανόν ο Mostert, θεωρώ ότι οι απουσίες στην άμυνα είναι πολύ σημαντικές, κι ένας έμπειρος quarterback όπως ο Fitzpatrick μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Κι ενώ το λογικό θα ήταν να παίξω το +7.5, δεν θα το κάνω γιατί ο Fitzmagic είναι ή του ύψους ή του βάθους, κι αν δεν του βγει το παιχνίδι, οι Dolphins θα χάσουν με πολλά.

LV Raiders @ KC Chiefs – Over 54.5: Είναι το καλύτερο οβερ γιατί και οι δύο άμυνες δεν είναι τόσο καλές ώστε να περιορίσουν τις εκρηκτικές επιθέσεις.

NY Giants @ DAL Cowboys – Over 53.5: Εδώ βασίζομαι σχεδόν αποκλειστικά στους Cowboys, που είναι ικανοί να σκοράρουν 40 πόντους και να δεχτούν 35 από τον οποιονδήποτε!

KYLER MURRAY (AZ) – Να σκοράρει Touchdown: O Murray είναι η καλύτερη επιλογή των Cardinals για σκοράρισμα στη red zone. Έχουν σχεδιάσει και ειδικά plays γι’ αυτό. Κόντρα σε μια ομάδα με αδύναμη άμυνα, ο ευέλικτος qb ευνοείται.

MIKE GESICKI (MIA) – Να σκοράρει Touchdown: Είτε πάει είτε δεν πάει καλα το πρώτο πικ μου, ο ΤΕ των Dolphins αποτελεί την πρώτη επιλογή μέσα στη red zone. Όσο καλή κι αν είναι η άμυνα των 49ers, ο Mike δείχνει ασταμάτητος.

Ποσοστά επιτυχίας:

Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη:

About The Author: NFLgreece