Τουρνουά Fantasy Football με το NFLGreece

Το NFLGreece περήφανα δηλώνει ότι για 5η χρονιά διοργανώνει πρωταθλήμα fantasy football! Πέρυσι είχαμε 66 παίκτες που συμμετείχαν σε 6 πρωταθλήματα και διεξαχθήκαν στην πλατφόρμα fantasy του nfl.com. Κάθε πρωτάθλημα αποτελείται από 12 ομάδες, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Σε κάθε πρωτάθλημα οι νικητές κάθε κατηγορίας και ο καλύτερος δεύτερος προκρίνονται στα playoffs, τα οποία θα διεξαχθούν την 15η και την 16η αγωνιστική του NFL. Οι πρωταθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν το έπαθλο τους, ενώ ο πρώτος  από αυτούς σε πόντους θα κερδίσει το μεγάλο δώρο!

Έμπειρος ή άπειρος παίκτης, το fantasy σε περιμένει για να γίνει το αγαπημένο σου χειμερινό χόμπι. Κάνε draft την ομάδα σου, μάθε τους αντιπάλους στην division σου, διαχειρίσου έξυπνα το ρόστερ σου, παίξε το waiver στα δάχτυλα και ίσως είσαι εσύ ο πρωταθλητής. Δεν σου είναι αρκετό; Τότε οι νικητές όλων των υπο-πρωταθλημάτων θα διαγωνιστούν στο τέλος της fantasy season για το μεγάλο φετινό έπαθλο.

Από τις 12 ομάδες του κάθε πρωταθλήματος, η μία ομάδα είναι αυτή του site. Ο λόγος ύπαρξης της ομάδας αυτής είναι η διοργάνωση του πρωταθλήματος και η συνεχής επικοινωνία με τους παίκτες. Η ομάδα του site βρίσκεται εκτός συναγωνισμού για τα έπαθλα, αλλά είναι εντός συναγωνισμού ακόμα και στην περίπτωση των Playoffs. Δηλαδή στην (πολύ πιθανή) περίπτωση που η ομάδα του site περάσει στα playoffs, θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Αν μάλιστα κερδίσει το έπαθλο, η φιναλίστ ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο του πρωταθλήματος και θα μπει στη διαδικασία σύγκρισης με τους υπόλοιπους πρωταθλητές για το μεγάλο δώρο.

Τέλος ο χειριστής της ομάδας αυτής θα έχει το δικαίωμα ως League Commisioner να ακυρώσει κάποιο συμφωνημένο trade, αν υπάρχει συνεχόμενη και ύποπτη συνεργασία δύο συγκεκριμένων ομάδων ή αν κάποιο trade είναι άδικο. Άδικο θα χαρακτηρίζεται κάποιο εξώφθαλμα μονόπλευρο trade.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ανάμεσα στους παίκτες και υποψίες συνεργασίας θα παρακαλούσαμε τους παίκτες να χρησιμοποιούν το Trading Block. (My Team, Trading Block), όπου ο καθένας θα μπορεί να δημοσιοποιεί τις ανάγκες του.

Η ομάδα του NFLgreece θα είναι χαρούμενη να καλωσορίσει παλιούς και νέους, στο 5ο πρωτάθλημα Fantasy Football για τους Έλληνες φανατικούς του είδους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας στο nflhellas@gmail.comή δήλωσε συμμετοχή μέσω του forum του site. H τελική διορία για τις συμμετοχές είναι η Παρασκευή 26 Αυγούστου 11:59 μμ. Στείλε μας το όνομα σου και τοόνομα της ομάδας σου και θα λάβεις από εμάς τις οδηγίες και τον κωδικό εγγραφής.

Παρακαλούμε όλους τους βετεράνους παίκτες του διαγωνισμού να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό. Είναι στη πρόθεση μας να διατηρήσουμε τη σύσταση των περσινών πρωταθλημάτων, αλλά σ’ αυτό απαιτείται η έγκαιρη εγγραφή όλων.
  • Η ημερομηνία του draft είναι ανοιχτή και θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ημέρα και ώρα του draft.
  • Όλα τα πρωταθλήματα θα αποτελούνται από 12 ομάδες (3 όμιλοι).
  • Πιθανές ημερομηνίες για το draft: 2-6 Σεπτεμβρίου.
  • Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Μπορείς να κοντράρεις τον Commisioner? Μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με τους βετεράνους του site? Απόδειξέ το!

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....