Στοίχημα 2020: Super Bowl LV

Διαβάστε την ανάλυση και τις προβλέψεις για το Super Bowl LV από τους συντάκτες του NFLGreece.

Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

Δημήτρης

Παίκτης με τις περισσότερες Receiving γιάρδες: Tyreek HILL (KC): Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, ο Tyreek Hill έσπασε τα κοντέρ και εξέθεσε την άμυνα των Buccaneers με τα μακρινά plays. Όσο και να έχει προσαρμοστεί η ομάδα της Tampa, όσο και να καταφέρει κάπως να περιορίσει την απειλή στο βάθος, ένα μεγάλο play θα το φάει. Επίσης έχουμε δει ότι ο συγκεκριμένος receiver έχει την ικανότητα να βρίσκει πολλές γιάρδες μετά το catch σε routes που κινείται underneath.

 

Στεφανία

TB Buccaneers & Under 56.0: Όλοι θεωρούν πως αυτό το ματς θα είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση της επίθεσης, αλλά τα δύο τελευταία Super Bowls μας έχουν δείξει ότι η άμυνα είναι αυτή που ρυθμίζει τη ροή του παιχνιδιού. Αμυντικά, οι Buccaneers είναι καλύτεροι, και θεωρώ πως έχουν κάποια παραπάνω αβαντάζ (γεια σου Tom Brady), που μπορούν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους.

Patrick MAHOMES (KC) – Under 339.5 Passing γιάρδες: Λόγω της αμυντικής φύσεως που θα πάρει το παιχνίδι, πιστεύω πως ο Patrick Mahomes θα δυσκολευτεί αρκετά να κάνει τα γνωστά του ηρωικά plays, ειδικά αν πάρουμε υπόψιν τις απώλειες που υπάρχουν στην offensive line.

Patrick MAHOMES (KC) – Να πετάξει INT: Θεωρώ ότι η πίεση που θα δεχθεί ο quarterback των Chiefs θα τον ωθήσει σε κάποιο λάθος, που θα καταλήξει σε interception.

Παίκτης με τις περισσότερες Rushing γιάρδες: Leonard FOURNETTE (TB): Οι Buccaneers έχουν την κορυφαία rushing άμυνα του πρωταθλήματος. Οι Chiefs κυμαίνονται κάπου στην δεκαπεντάδα και αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Tampa με τον βετεράνο running back της.

TB Buccaneers – Να σκοράρουν 27 ακριβώς πόντους: Έχω δει φέτος ότι οι προβλέψεις των bookmakers σε κάτι τέτοια νούμερα είναι τρομακτικά κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα. Αφού ανέφερα και την αμυντική φύση του ματς, αλλά και το under, θεωρώ ότι οι 27 πόντοι θα είναι αρκετοί για τους Buccaneers για να πάρουν το ματς.

 

Serdiegito

Μεγάλος τελικός, μεγάλα ρίσκα. Επιλέγουμε το Pick-6 (Interception και επιστροφή της μπάλας για TD) ως τρόπο του πρώτου σκοραρίσματος, με την απόδοση στο 300! Η δεύτερη επιλογή που πιστεύω ότι αξίζει ένα καλό ποντάρισμα είναι να σκοράρει TD o Darwin Thompson των Chiefs. Δύο σημεία, ένα ταμείο.

 

gms

KC Chiefs -3.0: Νομίζω πως η επιθετική δεινότητα των Chiefs είναι κάτι που δεν παλεύεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Φέτος η ομάδα δε θα έχει και άγχος.

Over 56.0: Κι επειδή οι Bucs θα πρέπει να κυνηγήσουν το σκορ, αυτό θα φύγει ψηλά.

Tyreek HILL (KC) – Over 4.5 Rushing γιάρδες: Ουσιαστικά ποντάρουμε σε ένα jet sweep του ταχύτατου Hill.

Tom BRADY (TB) – Over 0.5 Rushing γιάρδες: Εδώ ποντάρουμε σε ένα επιτυχημένο quarterback sneak, στα οποία είναι άκρως επιτυχημένος ο 43χρονος.

KC Chiefs – Over 4.5 TD: Ε ναι, αφού πιστεύω ότι το σκορ θα πάει ψηλά, θα πάει με πέντε τουλάχιστον touchdowns των Chiefs.

 

To Theio Tragi

Επιτέλους ήρθε η ημέρα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Εκτός από τα κλασσικά στοιχήματα, το Superbowl χρειάζεται πάντα και κάποια πιο fun ειδικά στοιχήματα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

KC Chiefs: Μπορεί οι Buccaneers να κατάφεραν να περιορίσουν τους Packers και Saints αλλά τώρα θα αντιμετωπίσουν μια σαφώς καλύτερη ομάδα. Οι Chiefs μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά θεωρώ πως θα καταφέρουν να επικρατήσουν.

Over 6.5 TD: Και οι 2 επιθέσεις έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν και πιστεύω πώς το σκορ θα κινηθεί αρκετά ψηλά.

Πρώτο γεγονός στο ματς, TD ή Sack?: SACK: Θεωρώ ότι η απόδοση είναι αρκετά καλή στο συγκεκριμένο στοίχημα. Και οι 2 άμυνες μπορούν να ασκήσουν πίεση στον αντίπαλο QB.

Χρώμα υγρού που θα λούσουν τον προπονητή: Διάφανο/Νερό: Παραδόξως ελάχιστες φορές το χρώμα είναι το ίδιο με της νικήτριας ομάδος. Οπότε με αυτο το σκεπτικό θα αποκλείσω το κόκκινο, ενώ πέρυσι λούστηκε ο Reid με πορτοκαλί οπότε θα αποκλείσω και αυτό.

Διάρκεια Εθνικού Ύμνου: Under 2:15: Ο μέσος χρόνος είναι συνήθως 1:55 περίπου. Φέτος θα έχουμε ντουέτο που μπορεί να αυξήσει λίγο τη διάρκεια, αλλά το 2:15 θεωρώ ότι είναι πολύ.

Ποσοστά επιτυχίας:

Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη:

About The Author: NFLgreece