Στοίχημα: Ανάλυση και Προβλέψεις 17ης αγωνιστικής

Δείτε τί προτείνουν για ποντάρισμα οι συντάκτες του NFLgreece για τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής, όπως επίσης τον πίνακα αποδόσεων αλλά και το εβδομαδιαίο PickEm:

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι από την επόμενη εβδομάδα που θα αρχίσουν τα playoffs θα υπάρχουν όλο και λιγότεροι διαθέσιμοι αγώνες για στοιχηματισμό. Στην προσπάθεια μου να κλείσω έναν αναμφίβολα κακή στοιχηματικά σεζόν με τον καλύτερο τρόπο θα προτείνω δύο σειρές στοιχήματος. Στο πρώτο κουπόνι, το over στο GB@CHI είναι ότι πιο σίγουρο υπάρχει στο μενού της εβδομάδας με τις δύο ομάδες να μπορούν να σκοράρουν και να μην μπορούν να μαρκάρουν. Αυτό δεν ισχύει όμως και για τα δύο άλλα OVER του πρώτου κουπονιού, αυτά μεταξύ των Chiefs και των Chargers και των Ravens και των Bengals. Οι τέσσερις αυτές ομάδες δεν είναι σταθερές επιθετικά, αλλά επειδή γνωρίζουν η μία την άλλη το σκορ αναμένεται να είναι υψηλό όπως και στα πρώτα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων αυτών. Κλείνοντας στο πρώτο κουπόνι οι τραγικοί επιθετικά Texans παίζουν με τους Titans που βασίζονται στο run για να σκοράρουν. Η καλή front 7 του Houston αναμένεται να περιορίσει τους Titans και το συνολικό σκορ του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο κουπόνι περιλαμβάνονται οι νίκες των Steelers και των Eagles κόντρα στο spread και η απλή νίκη των Cardinals. Οι Steelers παίζουν με τους Browns, τους οποίους έχουν ήδη κερδίσει εύκολα μία φορά στο Cleveland και φυσικά είναι η μόνη ομάδα που παίζει έχοντας κάποιον στόχο. Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής στο Dallas, οι γηπεδούχοι Cowboys παίζουν χωρίς βασικό QB και έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι Eagles βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα στα τελευταία παιχνίδια και έχουν σαφώς καλύτερη ψυχολογία. Η έδρα του Dallas όχι μόνο δεν είναι φόβητρο για τους Eagles αλλά μπορεί να αποτελέσει επιπλέον πηγή άγχους για τους Cowboys αν στραβώσει κάτι στο παιχνίδι. Τελευταίο παιχνίδι είναι αυτό των Cardinals με τους Niners, σίγουρο το ποιοτικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι πολύ καλοί Cardinals έχουν κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις για να εξαντλήσουν όλες τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα playoffs. Μετά τη νίκη στο Seattle, μένει να νικήσουν τους Niners οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα playoffs και να χάσουν οι Saints για να πάρουν εκείνοι το τελευταίο εισιτήριο. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων έχουν προβλήματα, κυρίως στη θέση του QB. Οι άμυνες είναι αυτές που έχουν φέρει τις επιτυχίες γι΄αυτές τις δύο ομάδες. Το under ακούγεται λογικό αλλά με ένα δύο αμυντικά καλά plays μπορεί να στραβώσει. Η καλή απόδοση της νίκης των Cards με κάνει να θέλω να τους πιστέψω ακόμα πιο πολύ και θα τιμήσω τον άσο. Καλές επιλογές εύχομαι και καλή τελευταία αγωνιστική σε όλες τις ομάδες σας!

                                                                                                               Hyperbolic Comparison

About The Author: NFLgreece