Στοίχημα 2022: Week 9

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους αγώνες της ένατης εβδομάδας από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

gms

ATL Falcons: Δεν είναι ότι οι Chargers δεν παίζουν γενικά καλά. Είναι και ότι έχουν και αρκετές απουσίες, ειδικά στους wide receivers. Οι Falcons από την άλλη μεριά παίζουν ικανοποιητικά. Θα έπρεπε το spread να είναι τουλάχιστον στα ίσα.

MIA Dolphins -4.0: Δε νομίζω ότι οι Dolphins θα έχουν πρόβλημα με τους Bears. Αντίθετα, ο Justin Fields θα έχει απέναντι του και τον Bradley Chubb.

SEA Seahawks @ AZ Cardinals – Over 49.0: Οι Cardinals έχουν δεχτεί 34 πόντους επί δυο σερί εβδομάδες. Στα ίδια ματς, η επίθεσή τους δείχνει να ξυπνάει. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο νικητής, αλλά θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον 30 πόντους.

Derrick HENRY (ΤΕΝ) – Να σκοράρει Touchdown: Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη σοβαρή απειλή στην επίθεση των Titans. Ακόμη κι αν κρέμονται όλοι οι Chiefs επάνω του, είναι ικανός να τους κουβαλήσει την ομάδα του μέσα στην end zone!

 

To Theio Tragi

IND Colts @ NE Patriots – Under 42.5: Ο Sam Ehlinger θα ξεκινήσει για τους Colts, ο Hines έφυγε μέσω trade και ο Taylor δε θα παίξει. Ο Bill Belichick συνηθίζει να δυσκολεύει πολύ τους αντίπαλους “νέους” QBs και δεν μπορώ να πιστέψω πως οι Colts θα σκοράρουν πολύ. Το σκορ συνολικα θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Jason SANDERS (MIA) – Over 2.5 Εύστοχα Extra Points: Σαφώς καλύτερη ομάδα οι Dolphins, παρά την καλή άμυνα των Bears θεωρώ πως θα σκοράρουν τουλάχιστον 3 TDs και θα κάνουν convert τα αντίστοιχα XPs.

T.J. HOCKENSON (MIN) – Under 3.5 Receptions: Το νέο απόκτημα των Vikings δε νομίζω να παίξει σε φουλ ρυθμούς στο πρώτο παιχνίδι του και το συγκεκριμένο σημείο φαντάζει ως μια καλή επιλογή.

Joey SLYE (WAS) – Over 1.5 Εύστοχα Field Goals: Εξαιρετική απόδοση το σημείο αυτό. Η επίθεση των Commanders έχει κάποια ζωή και μπορεί να φτάσει σε field goal range ώστε να βγει το σημείο.

About The Author: NFLgreece