Στοίχημα 2022 Playoffs: Conference Championships

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους τελικούς των περιφερειών από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

 

Στεφανία

PHI Eagles – Να κερδίσουν με διαφορά 1-6 πόντων: Ωραία η ιστορία των San Francisco 49ers, αλλά τώρα δεν παίζουν με τα κατώτερα seeds. Οι Eagles είναι μία ομάδα που φαίνεται να μην έχει αδυναμίες. Αυτό δεν ισχύει για το Σαν Φρανσίσκο που, ακόμα κι ενάντια στο κατώτερο των περιστάσεων Ντάλας, δεν έδειξε κάτι το εντυπωσιακό στην επίθεση. Οι δύο καλύτερες άμυνες της περιφέρειας συναντιούνται, αλλά μόνο μία διαθέτει έμπειρο και πλήρες οπλοστάσιο παντού. Αν καταφέρουν οι 49ers να το κρατήσουν κοντινό, αυτό θα είναι επιτυχία.

CIN Bengals: Στην τρίτη, λένε, καίγεσαι αλλά ο Joe Burrow και οι τίγρεις του δεν πήραν ποτέ το μήνυμα. Σε 3 συναντήσεις με τους Chiefs από πέρυσι, η ομάδα του Σινσιννάτι δεν έχει χάσει ποτέ. Μπορεί να λένε ότι ο Patrick Mahomes ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, αλλά το διάστρεμμα δεν ξεπερνιέται έτσι εύκολα. Οι Bengals αντιμετωπίζουν τις αδυναμίες τους με το να ελίσσονται, κάτι που δεν ισχύει για τους Chiefs. Θα εμπιστευτώ το καυτό χέρι.

 

gms

KC Chiefs: Έχουν μπόλικη φόρα οι Bengals, έχουν κερδίσει τις τρεις τελευταίες φορές τους Chiefs, ο Mahomes είναι λίγο κουτσός, όλοι προεξοφλούν μια νίκη των φιλοξενούμενων. Εγώ θα μείνω μόνο στο ότι ο Travis Kelce είναι απλά unguardable. Δεν έχει καταφέρει κάποια ομάδα να τον περιορίσει ως τώρα, κι αν προσπαθήσουν να βάλουν πολλαπλούς παίκτες επάνω του, οι υπόλοιποι Chiefs θα κάνουν πάρτυ. Νομίζω ότι οι Chiefs έχουν ακούσει αρκετά για τον Joe Cool, μέχρι και για Burrowhead άκουσαν, έχουν μείνει σιωπηλοί ως τώρα, και νομίζω ότι θα κερδίσουν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι πιστεύουν όλοι.

Travis KELCE (KC) – Over 6.5 Receptions: Μόλις αναλύσαμε το γιατί. Η χημεία του με τον Mahomes είναι εκπληκτική. Στο προηγούμενο ματς είχε 14 receptions. Το 2.00 για να σκοράρει είναι επίσης εξαιρετικό. Προσωπικά θα παίξω λίγο και το 6.00 στο να σκοράρει δις.

Brock PURDY (SF) – Over 8.5 Rushing γιάρδες: Το ματς αυτό πιστεύω ότι θα πάει σε χαμηλό σκορ, κυρίως γιατί και οι δυό ομάδες θα βασιστούν στο running game, το οποίο οι δύο άμυνες μπορούν να σταματήσουν σχετικά άνετα. Δε νομίζω όμως ότι θα φύγουν απ’ αυτό που τους χαρακτηρίζει. Υπό αυτό το πρίσμα, θα δοκίμαζα οτιδήποτε έχει να κάνει με rushing attempts. Δε βρήκα κάποια bet για συνολικά rushing attempts ανά ομάδα, αν έβρισκα θα τα προτιμούσα και για τις δυο. Προτίμησα τον Purdy, γιατί έχει δείξει ότι μπορεί να τρέξει, και θα είναι εύκολο να κάνει δυο rushes για δέκα γιάρδες, όταν όλη η άμυνα των Eagles θα έχει εστιάσει στον McCaffrey.

SF 49ers @ PHI Eagles – Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα Field Goal σε κάθε ημίχρονο: Αν το ματς πάει όπως προβλέπω, τότε θα έχουμε κάμποσα field goals. Η απόδοση αυτή μου φαίνεται τεράστια, θα την αξιολογούσα κοντά στο 2.50 για το συγκεκριμένο ματς. Για όσους δεν κατάλαβαν, σημαίνει να σκοράρει η κάθε ομάδα από ένα field goal σε κάθε ημίχρονο. Plus σε αυτό το στοίχημα οι δύο πολύ καλοί kickers, ο Jake Elliott και ο γερόλυκος Robbie Go(u)ld!

 

To Theio Tragi

PHI Eagles: Θα είναι αμυντικό ματς με χαμηλό σκορ λογικά. Μπορεί οι 49ers και ο Purdy να τα κατάφεραν απέναντι στους Cowboys αλλά τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλύτερη ομάδα. Πιστεύω πως η OL των Eagles θα καταφέρει να περιορίσει το pass rush των 49ers ελαφρώς και ο Hurts έχει τη δυνατότητα να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάασεις.

Travis KELCE (KC) – Over 6.5 Receptions: Είναι μαζί με τον Mahomes οι σημαντικότεροι παίκτες στην επίθεση των Chiefs. Καμία ομάδα σχεδόν δεν μπορεί να τον περιορίσει.

Jake ELLIOTT (PHI) – Over 1.5 Εύστοχα Field Goals: Θα μπορούσα να διαλέξω και τον Gould καθώς θεωρώ ότι θα υπάρχουν αρκετά field goal attempts.

About The Author: NFLgreece