Power Rankings: Kickoff

Μια μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ανάμεσα στους Ravens και τους Broncos σας παρουσιάζουμε τα ανανεωμένα power rankings μας. Έχοντας αφήσει την preseason πίσω μας και έχοντας καταλήξει στα τελικά ρόστερ των 53, έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την δυναμικότητα κάθε ομάδας. Όπως θα δείτε υπάρχουν διαφορές, και θα υπάρχουν κάθε φορά που θα κάνουμε, γιαυτό θα σας δείχνουμε και τα προηγούμενα power rankings που είχαμε παρουσιάσει για σύγκριση: PRTable- Training camp PRTable- KickoffΤην προηγούμενη φορά είδατε μια ανάλυση του Hyperbolic Comparison, αυτή την φορά θα κάνω εγώ την δική μου.
 1. Denver Broncos: Απόλυτο φαβορί της AFC. Η άμυνα μετά τα προβλήματα, του Miller κυρίως, έχει αποδυναμωθεί αρκετά. Αυτό όμως δεν είναι ικανό να αλλάξει την θέση των Broncos στο μυαλό μου δεδομένου ότι και να σκοράρουν πιο πολύ από του αντιπάλους τους μπορούν, και φυσικά η άμυνα θα επιστρέψει σε λίγες αγωνιστικές πλήρης.
 2. San Francisco 49ers: Ίσως η πιο πλήρης ομάδα. Για μένα μένει στο No2 για τον λόγο ότι η επίθεση της στηρίζεται στον Kaepernick που παίζει το read-option. Οι ομάδες προετοιμάζονται όλη την offseason για να το αντιμετωπίσουν και σίγουρα δεν έδειξε καμία τα ισχυρά χαρτιά της στους αγώνες της preseason.
 3. Houston Texans: Αν η επίθεση τους ήταν πιο πολυπρόσωπη και με πιο πολλές επιλογές, θα ήταν Νο1. Αμυντικά κυριαρχούν με αιχμή του δόρατος τον J.J. Watt.
 4. Seattle Seahawks: O Harvin τραυματίστηκε. Θεωρούνται για πολλούς η κορυφαία ομάδα, με την κορυφαία άμυνα. Αλλά στην preseason o Peyton Manning τους διέλυσε, απλά και εύκολα, άσχετα από το αποτέλεσμα. Για μένα πολλά θα παιχτούν στο κατά πόσο ο Lynch μπορεί να συνεχίσει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Εμένα δεν με πείθει για RB που θα αντέξει και 3η χρονιά σε αυτό το επίπεδο. Και αν δεν το κάνει θα πέσουν από το Νο4.
 5. New England Patriots (+3): Ο Tom Brady είναι ο Tom Brady. Όμως τα ονόματα Thompkins, Sudfeld και η βελτιωμένη άμυνα τους ανεβάζει 3 θέσεις γιατί μας έδειξαν ότι παρά τα προβλήματα τους, οι Patriots είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα χρόνων.
 6. Minnesota Vikings (-1): Τους έριξε απλά η άνοδος των Patriots. Δεν είδαμε τον Peterson στην preseason οπότε είναι νωρίς να κρίνουμε τον Ponder που αποτελεί το κλειδί στους φετινούς Vikings.
 7. Green Bay Packers (-1): Και αυτούς τους έριξαν οι Patriots. Τα προβλήματα στην OL είναι γνωστά. Η άμυνα δεν μπορεί να παίξει όσο άσχημα έπαιξε πέρσι. Ο Rodgers είναι ο καλύτερος QB αυτή την στιγμή. Χωρίς OL όμως περιμένω να πέσουν.
 8. Atlanta Falcons (-1): Ολοκληρωμένη ομάδα, αλλά η περσινή κατάληξη δεν με πείθει ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Και φέτος οι άλλες ομάδες της κατηγορίας τους δεν θα έχουν τα ίδια προβλήματα με πέρσι.
 9. Cincinnati Bengals: Πολύ δυνατή ομάδα που για μένα έχει σίγουρη θέση στα playoff. Αν είχε καλύτερο QB από τον συμπαθέστατο και φιλότιμο Dalton θα πήγαιναν για μεγάλα πράγματα.
 10. Washington Redskins (+1): Θα παραμείνει υγιής ο RG3; Αν η pass rush τους δεν μπορέσει να φτάσει με ευκολία στους αντίπαλους QB θα έχουν πρόβλημα με την κακή secondary.
 11. Baltimore Ravens (+1): H άμυνα έδειξε ότι υπάρχει. Η επίθεση όμως πρέπει να κουβαλήσει φέτος την ομάδα και το ερώτημα παραμένει. Μπορεί;
 12. New York Giants (-2): Οι τραυματισμοί στοιχειώνουν αυτή την ομάδα. Φέτος έχασαν τον Stevie Brown και το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι η θέση του safety. Η άμυνα όμως χωρίς τον JPP έδειξε βελτιωμένη και έτοιμη να σταματήσει το run. Η επίθεση δεν έχει κάνει το κλικ ακόμα γιαυτό και έπεσαν 2 θέσεις. Όταν το κάνει η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει.
 13. Indianapolis Colts (+1): Ο Luck μπορεί να κάνει καλύτερη χρονιά από πέρσι. Αν τον προστατεύσουν. Η άμυνα μένει να δούμε σε τι επίπεδο μπορεί να φτάσει, και πρέπει να βελτιωθεί για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.
 14. Dallas Cowboys (+1): Έχουν πολύ καλό ρόστερ. Ειδικά επιθετικά. Αμυντικά οι safeties είναι τεράστια πληγή και μένει να δούμε πως θα εμφανιστούν. Στην preseason και κυρίως στα χαρτιά είναι πάντα πολύ καλοί. Μένει να τους δούμε στην πράξη και κυρίως στα δύσκολα που συνήθως χάνουν τα πάντα.
 15. New Orleans Saints (+1): Drew Brees. Μαζί με τον Payton και πάλι φέτος είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα φέτος. Δεν έχουν άμυνα, όμως είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι μπορεί να είναι τόσο χάλια όσο πέρσι.
 16. Arizona Cardinals (+2): Η άμυνα δείχνει σε καλή κατάσταση με τον Matthieu να είναι έτοιμος για να κάνει την διαφορά. Η επίθεση πλέον μπορεί να σκοράρει, βλέποντας τον Fitzerald να έχει κάποιον να του πετάει την μπάλα.
 17. Tampa Bay Buccaneers (-4): Δεν έχει παίξει ακόμα ο Revis, αλλά η DL πρέπει να εμφανιστεί. Η επίθεση δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της για να φτάσει στα περσινά συμπαθητικά επίπεδα.
 18. Chicago Bears (+3): Η άμυνα δείχνει να μπορεί να παραμείνει σε καλά επίπεδα. Η επίθεση δεν μας έδειξε ακόμα το διαφορετικό που φέρνει ο νέος προπονητής, αλλά σίγουρα είναι μια καλή επίθεση. Μεγάλο ερωτηματικό.
 19. Miami Dolphins (-2): Δεν κατάφεραν να δείξουν γιατί πρέπει να τους κρατήσουμε ψηλότερα. Ο τραυματισμός του Keller είναι πολύ σημαντικός.
 20. St Louis Rams (-1): Έπεσαν λόγω των Bears. Αν η επίθεση καταφέρει να εκμεταλευτεί τον Austin μπορούν και ψηλότερα.
 21. Pittsburgh Steelers (-1): Πολλές τρύπες στην ομάδα, και δεν ξέρω αν μπορούν να επανέλθουν φέτος. Πάντως είναι οι Steelers και δεν πρέπει να τους ξεγράφεις.
 22. Kansas City Chiefs: Άμυνα βελτιωμένη, όπως περιμέναμε. Επίθεση με Alex Smith σαφώς βελτιωμένη. Μένει να δούμε τα όρια τους και σε τι κατάσταση θα είναι ο Charles.
 23. Philadelphia Eagles (+2): Η επίθεση εντυπωσίασε. Πραγματικά. Η άμυνα ίσως φέτος να είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος.
 24. San Diego Chargers (-1): Δείχνουν σημάδια ζωής. Ακόμα είναι σημάδια όμως. Χρειάζεται βοήθεια από τα αστέρια της που πρέπει να βγουν μπροστά.
 25. Tennessee Titans (+3): O Chris Johnson δείχνει ότι φέτος είναι καλά. Έχουν δυνατότητες, αλλά χρειάζονται και άλλα πράγματα.
 26. Detroit Lions (-2): Με εντυπωσίασαν (αμυντικά), αλλά και με απογοήτευσαν (επιθετικά). 1/18 για τον Stafford είναι τραγικό. Έχουν την δυνατότητα να πάνε καλύτερα.
 27. Carolina Panthers (-1): Θα μπορούσα να τους ανεβάσω μόνο και μόνο για τον Kuechly και την βελτιωμένη άμυνα τους. Απλά δεν πιστεύω ότι η secondary μπορεί να κρατήσει. Επιθετικά θέλουν τον καλό Cam.
 28. Cleveland Browns (-1): Μια μετριότητα ως τώρα. Έχουν ταλέντο, δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν. Ο Weeden δεν είναι λύση πάντως. Δεν ξέρω τι βλέπουν σε αυτόν.
 29. Buffalo Bills: Εντυπωσιακή αρχή για τον EJ και μετά τραυματισμός. Μεγάλο ερωτηματικό η ομάδα αυτή που μπορεί να ξεκινήσει με έναν παντελώς αγνωστο QB την 1η αγωνιστική.
 30. New York Jets: Η άμυνα σώζει την τραγικότητα της επίθεσης. Αλλιώς θα ήταν τελευταίοι. Ο Geno θα ξεκινήσει την πρώτη αγωνιστική καθώς ο Sanchez δεν είναι έτοιμος. Κρίμα γιατί τον καίνε νωρίς. Δεν είναι έτοιμος ακόμα.
 31. Jacksonville Jaguars: Τραγική άμυνα. Και ο κανόνας λέει χωρίς άμυνα δεν πας πουθενά. Ειδικά αν δεν έχει και κάποιον φοβερό QB. Μόνη λύση να είναι υγιής και να κάνει παπάδες ο MJD.
 32. Oakland Raiders: O Flynn έφαγε τόσο ξύλο που δεν μπορεί καν να ξεκινήσει την πρώτη αγωνιστική. Με τον Pryor και άγιος ο Θεός. Άμυνα να μην το συζητάμε καν.

Ποια ομάδα ξεκινά ως το μεγάλο φαβορί πριν την έναρξη της σεζόν;

 • San Francisco 49ers (35%, 19 Votes)
 • Seattle Seahawks (22%, 12 Votes)
 • Denver Broncos (20%, 11 Votes)
 • New England Patriots (7%, 4 Votes)
 • Baltimore Ravens (7%, 4 Votes)
 • Άλλη (7%, 4 Votes)
 • Washington Redskins (2%, 1 Votes)

Total Voters: 55

Loading ... Loading ...

About The Author: Champagne Supernova

Οπαδός των Giants από το 2007, όταν και υιοθέτησε από νωρίς ένα underdog στα playoffs. Ο ορισμός του πανηγυριτζή τότε, αλλά και ο πιο πιστός οπαδός έκτοτε. Η όρεξη του για διάλογο είναι τόσο μεγάλη, αλλά όχι μεγαλύτερη από την ανάγκη του να προσηλυτίσει τους άλλους στην άποψη του.Είναι η ψυχή του podcast. Είναι ο Παναγιώτης. Πιστός και παραγωγικός στρατιώτης του NFLgreece και να φανταστεί κανείς ότι γράφει χωρίς την επήρεια καφέ που δεν του αρέσει! Στις εκτός NFL ώρες του, ασχολείται με τα τρόφιμα ως πτυχιούχος χημικός μηχανικός, πίνει coca cola, ακούει ποιοτική μουσική και κάνει συλλογή από ιδιοτροπίες στο φαγητό.