Power Rankings- 7η Εβδομάδα

Τρεις αγωνιστικές μετά από το προηγούμενο Power Rankings, οι αλλαγές είναι αρκετές. Αρχικά τα 3 διαδοχικά πολύ άσχημα παιχνίδια του Denver (@DAL, vs JAX, @IND), το έριξαν στην 3η θέση. Τα ερωτήματα για την ομάδα είναι αρκετά. Η άμυνα δεν μπορεί να σταματήσει ούτε run ούτε πάσα, η O-line δε μπορεί να μπλοκάρει σωστά χωρίς τη βοήθεια RB ή TE και οι RBs της ομάδας είναι αναξιόπιστοι. Το εντυπωσιακό Denver των πρώτων αγωνιστικών κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την κατηγορία του από το Kansas City. Η ομάδα του Andy Reid παίζει ρεαλιστικό και αποτελεσματικό football, στηριζόμενη στον RB Jamaal Charles και στην άμυνα απέναντι στην πάσα. Με την πτώση του Denver, την κορυφή κατακτά το Seattle. Όχι τόσο λόγω τον εντυπωσιακών εμφανίσεων του, αλλά λόγω της πληρότητας σε άμυνα και επίθεση και φυσικά στην έλλειψη τραυματισμών. Την ώρα που ομάδες όπως οι Patriots, οι Bears, οι Falcons, οι Browns, οι Rams, και οι Texans χάνουν παίκτες για όλη τη χρονιά και φυσικά υποχωρούν στην κατάταξη, οι Seahawks έχουν όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και τον WR Percy Harvin έτοιμο για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του. Οι Jets και οι Cardinals συνεχίζουν να διατηρούνται σχετικά ψηλά στη λίστα μου καθώς μπορεί να μην σκοράρουν πολύ, αλλά οι άμυνες τους συνεχίζουν και εντυπωσιάζουν. Τέλος αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τη θέση κάποιας ομάδας ως επισφαλή, αυτή θα ήταν οι Colts. Μία αλλοπρόσαλλη ομάδα που νικάει τους Seahawks, τους 49ers και τους Broncos και χάνει από τους Dolphins και τους Chargers. Αυτά μέχρι την 10η αγωνιστική και την επόμενη κατάταξη. Ας ελπίσουμε οι αλλαγές που θα προκύψουν μέχρι τότε να οφείλονται περισσότερο σε αγωνιστικά θέματα παρά σε τραυματισμούς.

Hyperbolic Comparison

Λίγα λόγια και από εμένα για το power ranking μου. Πρώτη θέση συνεχίζει το Denver παρά τα προβλήματα στην άμυνα. Ο Miller μόλις επέστρεψε και μόλις δέσει με τους υπόλοιπους, θα βελτιωθούν. Δεν λέω ότι θα είναι φοβερή άμυνα, αλλά αρκετή για να κερδίζουν οι Broncos πιο εύκολα. Οι Chiefs με εντυπωσιάζουν κυρίως με την σταθερότητα τους γιαυτό και η 2η θέση. Οι Seahawks είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του αυτή την στιγμή, αλλά πήγαν 3οι γιατί οι Chiefs είναι αήττητοι. Γενικότερα δεν μου αρέσει να πηγαίνω με τα ρεκόρ, οπότε οι Jets απλά με ανάγκασαν να ανέβουν λίγο, μέχρι να ξαναπέσουν. Οι Giants και οι Steelers είναι καλύτεροι από τα ρεκόρ τους, αλλά αξίζουν τις θέσεις τους. Οι Saints θέτουν υποψηφιότητα για να πάρουν την NFC αν συνεχίσουν έτσι, και οι Patriots προσωπικά με απογοητεύουν, αν και πιστεύω θα βρουν την χημεία σιγά σιγά. Μένει να δούμε ακόμα 3εις αγωνιστικές για να βγουν πλέον συμπεράσματα και για το τι θα περιμένουμε να κάνει η κάθε ομάδα και όχι μόνο για το τι έχει κάνει. Είναι ένα κρίσιμο σημείο γιατί οι πιο πολλές ομάδες θα έχουν παίξει 9 από τα 16 τους παιχνίδια. Αυτά προς το παρόν, και υπομονή μέχρι το επόμενο power ranking που θα μπορούμε να κάνουμε μια μεγαλύτερη ανάλυση κάθε ομάδας.

Champagne Supernova

About The Author: Hyperbolic Comparison

Ιδρυτικό μέλος του site και πηγή γκρίνιας σε κάθε στιγμή της ύπαρξης του. Εργάζεται πρωινές ώρες όταν του επιτρέπει το NFL. Ερασιτέχνης-αποτυχημένος ποδοσφαιριστής πιο αργός από το replay. Έμπλεξε με το football για οικογενειακούς λόγους και δεν είχε δικαίωμα να μη διαλέξει τους Patriots.