Hard Knocks με τους LA Rams

Η λίγκα του NFL σε συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι του HBO για 11η χρονιά θα μας προσφέρει τηλεοπτικά το reality-ντοκιμαντέρ Hard Knocks, στο οποίο θα πάρουμε μια γεύση από την ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας των LA Rams. Ανέμεσα στους υποψηφίους για το φετινό Hard Knocks ήταν οι Buffalo Bills, οι Chicago Bears, οι Jacksonville Jaguars, οι Oakland Raiders, οι New Orleans Saints και οι San Diego Chargers αλλά τελικά θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε εικόνες από το Los Angeles και τους Rams.

Μέσα από το training camp θα παρακολουθήσουμε τον Jeff Fisher και το προπονητικού τιμ της ομάδας να δίνουν οδηγίες στα αστέρια των Rams ώστε η ομάδα να πετύχει μια πρόκριση στα playoffs έπειτα από αρκετά χρόνια. Οι τελευταίες έξι ομάδες που συμμετείχαν στο Hard Knocks κατάφεραν και βελτίωσαν το ρεκόρ της προηγούμενης χρονιάς τους, με τους Rams να εύχονται να γίνουν οι επόμενοι που θα τα καταφέρουν.

Κάθε εβδομάδα όταν παίκτες θα παιρνούν από τα καθιερωμένα drills, θα δέχονται οδηγίες, θα μελετούν τα νέα συστήματα της ομάδας, εμείς θα μπορούμε να τους παρακολουθούμε με άνεση και να αξιολογούμε εάν οι Rams θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το ρεκόρ του 2015, στοχεύοντας τα playoffs. To συγκεκριμένο ριάλιτι δεν υπάρχει σε κανένα άλλο άθλημα, με την παραγωγή του να αποσπά αρκετά βραβεία τα προηγούμενα δέκα χρόνια. Συνολικά το ριάλιτι σόου έχει αποσπάσει 12 Sports Emmy® Awards έως και σήμερα. Η σειρά ξεκίνησε φιλοξενώντας τους Baltimore Ravens το 2001, τους Dallas Cowboys το 2002, αλλά έκτοτε και έως το 2006 δεν υπήρξε κανένα νέο επεισόδιο… Οι Kansas City Chiefs συνέχισαν το Hard Knocks το 2007, με τους Dallas Cowboys να φιλοξενούνται ξανά το 2008. Οι Cincinnati Bengals το 2009 και το 2013, οι New York Jets το 2010, οι Miami Dolphins το 2012 και οι Atlanta Falcons το 2014 είναι οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν φιλοξενηθεί στο Hard Knocks έως και σήμερα. Η περσινή χρονιά με τους Texans στις οθόνες μας, είχε μέσο όρο 4.4 εκατομμύρια θεατές και οι η ομάδα από το Houston κέρδισε την πρωτιά στην AFC South. Θα γίνει και αυτό φέτος στην NFC West από τους Rams;

Το προσωπικό το οποίο θα καλύψει την προετοιμασία αποτελείται από 30 άτομα και το training camp εδρεύει στην Southern California, με το υλικό το οποίο αναμένεται να φτάσει τις 1.500 ώρες footage να είναι αρκετό για τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε. Η επαφή με το προσωπικό της ομάδας δεν θα έχει κάποιο όριο και θα μπορέσει να φτάσει και στα ενδότερα των παικτών, των προπονητών, των meeting rooms, των γυμναστηρίων αλλά και του αγωνιστικού χώρου. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας και το ταλέντο που διαθέτει μας προδιαθέτει ότι θα παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, με την ομάδα να προσπαθεί να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και αγωνιστικά τα επόμενα χρόνια.

Ο προπονητής της ομάδας, Jeff Fisher δήλωσε: “This is an exciting time for our franchise. Hard Knocks will be an outstanding way to bring our fans into our training camp and preseason, and give a glimpse of the hard work and dedication of our players, coaches and staff as we prepare for the 2016 season.”

Το Washington Post σημείωσε: “Turning football players into people is what HBO’s Hard Knocks series does so well. The massive scope, meticulous editing and time-hopping special effects that highlight a production under massive time constraints are all impressive, but it’s the film crew’s access to NFL players that makes the program special.” Με το espnW να συμπληρώνει: “The return of the NFL season also means the return of one of the best shows on television, ‘Hard Knocks.’ This [is a] rare look at how any given moment can be the end of a season or even a career.”

Οι Los Angeles Rams επιστρέφουν στην πόλη των Αγγέλων (City of Angels) και αμέσως τα φώτα του NFL έπεσαν επάνω τους, με το Hard Knocks στο HBO να δίνει ακόμη περισσότερο λάμψη στην καινούργια τους αρχή.

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....