Ένα ξεχωριστό παιχνίδι για την οικογένεια Fuller…

Η τύχη ορισμένες φορές παίζει τα πιο όμορφα παιχνίδια.

Σήμερα λοιπόν thanksgiving day για την Αμερική και τον Καναδά γιορτάζουν την ευλογία της συγκομιδής του έτους που διανύουμε που παραδοσιακά γίνεται την 4η Πέμπτη του Νοεμβρίου. Ο Kyle και ο Corey Fuller cornerback και wide receiver αντίστοιχα επιλέχθηκαν με διαφορά ενός έτους στο draft του NFL. Ο Kyle είναι φετινό draft 1ου γύρου των Bears με τον Corey να είναι 6ου γύρου το 2013 από τους Lions, δύο ομάδες με ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία (NFC North) και συνεπώς συγκρούονται δύο φορές το χρόνο.

Σε αντίθεση λοιπόν με τους αδερφούς McCourty, Kelce, Gronkowski, Manning που παίζουν είτε όλοι στην άμυνα είτε όλοι στην επίθεση, οι αδερφοί Fuller μπορούν να συναντηθούν εντός αγωνιστικού χώρου. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι υπήρξαν ή υπάρξουν και άλλες “αδερφικές” συγκρούσεις όπως αυτές των Vereen (S και RB) ή των Bennet (TE και DE), στην περίπτωση των Fuller η μάχη ανάμεσα σε έναν CB και ένας WR είναι πολύ πιο προσωπική.

Oι γονείς πρέπει να είναι πάρα πολύ περήφανοι για τα παιδιά τους και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσαν να χάσουν αυτά τα παιχνίδια σε Detroit και Chicagο….Ποιόν όμως να υποστηρίξουν…???

Βρήκαν την λύση ώστε κανείς να μην είναι παραπονεμένος.

1d 2dΈφτιαξαν τις παραπάνω εμφανίσεις και ουσιαστικά δήλωσαν ότι είναι με τα παιδιά τους και όχι με κάποια ομάδα… Άσχετα εάν οι Lions επικράτησαν στον πρώτο φετινό αγώνα με 34 -17…..  

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....