Ένας τραυματισμός, μια τιμωρία και oι αλλαγές στους Bills.

Όλοι μας περιμέναμε την τιμωρία του Ezekiel Elliott, είτε υποστηρίζουμε τους Dallas Cowboys είτε όχι, μιας και ο αθλητής θα ήταν από τις πρώτες επιλογές μας για τις fantasy ομάδες μας. Η ποινή τελικά απογοήτευσε όλους τους fan του αθλήματος. Έξι αγωνιστικές, και οι Cowboys θα πρέπει να βρουν λύσεις για την επίθεσή τους απέναντι στους Giants, Broncos, Rams, Packers και 49ers στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς του 2017. Εάν η συγκεκριμένη απόφαση δεν αλλάξει, τότε μιλάμε για εξάντληση της αυστηρότητας απέναντι στον αθλητή. Υπάρχει ένα κλίμα αμφισβήτησης των αποφάσεων που παίρνει η λίγκα τα τελευταία χρόνια, καθώς αρκετές φορές δεν τιμωρεί ανάλογες περιπτώσεις, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Να θυμίσουμε ότι ο Ezekiel Elliott τιμωρήθηκε επειδή υπήρξαν κατηγορίες ότι επιτέθηκε στην πρώην του κοπέλα. Βέβαια οι κατηγορίες που έκριναν ένοχο τον αθλητή ίσως είναι ψέμματα, μιας και σε συνομιλίες που βρέθηκαν στο κινητό της πρώην κοπέλας του Elliot, υποδεικνύει στην φίλη της τι ακριβώς να αναφέρει στην κατάθεσή της. Το NFL έδειξε το αυστηρό του πρόσωπο σε έναν ισχυρισμό που ίσως είναι και ψευδής. Η ομάδα κατα πάσα πιθανότητα θα ασκήσει έφεση, και εάν η ποινή δεν μειωθεί, τότε η πλευρά του Elliot θα μπορέσει να ασκήσει αγωγή. Οι πλευρά των Cowboys θα μπορούσε επίσης να σταθμίσει τις νομικές ενέργειες τόσο εναντίον του NFL όσο και του επιτρόπου Roger Goodell. Ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε τα ακόλουθα:

Είμαι όσο έκπληκτος όσο και απογοητευμένος από την απόφαση του NFL σήμερα, και διαφωνώ έντονα με τα ευρήματα της λίγκας. Αναγνωρίζω την αποστροφή και την αναστάτωση που όλα αυτά έχουν προκαλέσει στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου τους Dallas Cowboys καθώς και όλους τους οπαδούς μας, και γι ‘αυτό ειλικρινά λυπάμαι. Παραδέχομαι ότι δεν είμαι πολύ τέλειος, αλλά θα συνεχίσω να εργάζομαι πολύ σκληρά, εντός και εκτός γηπέδου, ώστε να ωριμάσω και να κερδίσω τη μεγαλύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε ποτέ.

Οι Buffalo Bills έχουν ως στόχο την ανοικοδόμηση ομάδας, και γι αυτό τον λόγο απέκτησαν αρκετά draft pick για το 2018. Συγκεκριμένα έδωσαν τα δικαιώματα του βασικού τους receiver, Sammy Watkins μαζί με ένα pick έκτου γύρου του 2018, και απέκτησαν τον cornerback των Los Angeles Rams E.J. Gaines και ένα pick δεύτερου γύρου για το 2018. Επίσης οι Bills αντικατέστησαν άμεσα το κενό του Watkins με την απόκτηση του Jordan Matthews από τους Philadelphia Eagles, μαζι με ένα pick τρίτου γύρου για το 2018. Βέβαια για να επιτευχθεί αυτό οι Bills έδωσαν τον cornerback Ronald Darby. Ο general manager Brandon Beane μαζί με τον προπονητή Sean McDermott δείχνουν από τον πρώτο χρόνο ότι στοχεύουν σε ένα μακροπρόθεσμο project, στο οποίο στοχεύουν να κάνουν τους Bills ομάδα Playoff. Οι αναπροσαρμογές των συμβολαίων σε πρώτα ονόματα όπως του Tyrod Taylor, μαζί με την προσθήκη του Anquan Boldin, δείχουν ότι το 2017 θα είναι μια μεταβατική χρονιά για την όμαδα απο το Buffalo. Οι Rams με την σειρά τους απέκτησαν αυτό που τους έλειπε: Έναν αθλητή με κινήσεις στην κάθετη εξωτερική γραμμή της επίθεσης, στην οποία ο Sean McVay θα μπορέσει να σχεδιάσει. Ο Jared Goff θα πρέπει να νιώθει ήδη καλύτερα με την προσθήκη του ταλαντούχου αθλητή. Απο την άλλη πλευρά οι Eagles απέκτησαν ένα τρομερό όπλο στην secondary, ο οποίος θα αποτελέσει τον κορυφαίο cornerback των Eagles από την πρώτη μέρα. Αφού οι Eagles διαπραγματεύονταν τον Matthews και μια τρίτη επιλογή για τον Darby την Παρασκευή, ο 23χρονος αθλητής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποτελέσει ένα μεγάλο μέρος του παρόντος και του μέλλοντος των Eagles. Ο Jim Schwartz βρήκε την ταχύτητα που του έλειπε σε αυτή την θέση.

Ο Ryan Tannehill υπέστει ένα τραυματισμό στο γόνατο, αλλά δεν ήταν σίγουρος για το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η απόκτηση του Jay Cutler όμως τον οδήγησε στο χειρουργείο, το οποίο θα του στερήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα το 2017. Το πρόβλημα στους χιαστούς του γονάτου του, προήλθε στα τελευταία παιχνίδια του 2016. Απέφυγε το χειρυργείο και προχώρησε σε μια θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Έπειτα από την ενόχληση που είχε στην τελευταία προπόνηση, το τεχνικό επιτελείο κινήθηκε για την απόκτηση του Jay Cutler, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, με συνολικές απολαβές $13 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο προπονητής των Dolphins, ο Adam Gase έχει συνεργαστεί με τον Culter πριν δύο χρόνια, και πιστεύει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να προχωρήσει για ακόμη μια φορά στα playoff.

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....