Στοίχημα 2022: Week 18

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους αγώνες της δέκατης όγδοης εβδομάδας από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

 

Στεφανία

PIT Steelers -2.5: Η σεζόν των Steelers κρέμεται από μια κλωστή, και νίκη στον αγώνα πιθανόν να τους δώσει ένα απρόσμενο εισιτήριο για τα playoffs. Από τις άλλες ομάδες που διεκδικούν το έβδομο seed, η ομάδα του Πίτσμπουργκ έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Η έδρα και το καλό τους σερί θα μιλήσουν απόψε, και ευελπιστώ ότι θα πάρουν τον αγώνα.

NE Patriots +8.0: Η άλλη ομάδα που διεκδικεί το έβδομο seed έχει πολύ πιο δύσβατο δρόμο να διανύσει. Αλλά οι Patriots είναι συνηθισμένοι στα δύσκολα, ειδικά φέτος. Το Μπάφαλο, λογικά, δε θα χάσει αυτόν τον αγώνα, επιθυμώντας να τιμήσει τον Damar Hamlin στις δύσκολες ώρες τους. Το spread όμως είναι μεγάλο, και σε αυτό το ντέρμπι θα στηρίξω το αουτσάιντερ.

DET Lions +5.0: Είτε παλέψουν για τα playoffs είτε απλά για να πετάξουν τους Packers εκτός playoffs, η ομάδα του Dan Campbell δε θα πέσει αμαχητί. Ωραίο spread, ωραίο ντέρμπι.

 

gms

MIN Vikings -7.0: Μετά το χαστούκι της περασμένης Κυριακης, οι Vikings θα θέλουν να δείξουν ότι μπορούν. Οι Bears έχουν το μυαλό τους στο ντραφτ.

DAL Cowboys -7.0: Αν οι Eagles δεν κερδίζουν, οι Cowboys θα τα δώσουν όλα. Όπως και να έχει είναι η καλύτερη ομάδα

DET Lions: Στο τελευταίο ματς της σεζόν, θα πάω με το αουτσάιντερ. Είναι η μεγάλη ευκαιρία των Lions να μας δείξουν ότι η δουλειά που γίνεται στο Detroit έχει αποτέλεσμα.

 

To Theio Tragi

TB Buccaneers @ ATL Falcons – Under 42.5: Αδιάφορο παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, θεωρώ θα πάει σε χαμηλό ρυθμό και δεν περιμένω να μπουν πολλοί πόντοι.

Jason SANDERS (MIA) – Over 1.5 Εύστοχα Extra Points: Χαμηλή απόδοση σχετικά αλλά πιστεύω είναι σίγουρο πως ακόμα και με τον Thompson για QB, θα σκοράρουν 2 TDs οι Dolphins.

LA Rams +7.5: Δεν πιστεύω πως θα κερδίσουν εύκολα οι Seahawks τους Rams και αν γίνει μπορεί να είναι με 1 field goal διαφορά (για μεγαλύτερη απόδοση το Rams +3.5 είναι στο 2.12).

About The Author: NFLgreece