Στοίχημα 2022: Week 16

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους αγώνες της δέκατης έκτης εβδομάδας από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

 

Στεφανία

SEA Seahawks +10.0: Τα περιθώρια των Seahawks για συμμετοχή στα playoffs μετά από την τόσο καλή εκκίνηση της σεζόν, στενεύουν επικίνδυνα. Με τους 49ers να έχουν κλειδώσει την division, οι νίκες είναι πλέον μονόδρομος για την ομάδα του Pete Carroll. Οι Kansas City Chiefs είναι ένας αντίπαλος που δεν μπορείς να υποτιμήσεις με τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκαν να πάνε παράταση για να κερδίσουν τους… Texans. Με τόσο μεγάλο spread, θα πάμε με το απεγνωσμένο αουτσάιντερ.

DET Lions -2.5: Οι Lions ελέγχουν τη μοίρα τους στην τελευταία στροφή, καθώς κάθε νίκη τους φέρνει πιο κοντά στα πρώτα τους playoffs μετά από οχτώ χρόνια. Οι Panthers έχουν παρουσιάσει μια αξιόλογη εικόνα μετά την απόλυση του προπονητή τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερα να χάσουν. Θα πάμε με το καυτό χέρι.

J.K DOBBINS (BAL) – Να σκοράρει Touchdown: Χωρίς τον Lamar Jackson, η επίθεση των Ravens είναι ίδια με αυτή των Broncos: άγονη και χωρίς φαντασία. Όλοι απορούμε που ο offensive coordinator έχει κρατήσει τη θέση του, αλλά τι να περιμένεις από αυτό το franchise; Παρόλα αυτά, η νίκη των Ravens, μαζί με κάποιες προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα playoffs. Ένα πράγμα τους έχει μείνει, η επίθεση από το έδαφος, κι ο Dobbins είναι ο πρωταγωνιστής της τις τελευταίες εβδομάδες.

PIT Steelers -2.0: Oι Steelers κι ο φίλαθλος κόσμος τους σίγουρα θα βρίσκεται σε πένθος μετά τον ξαφνικό θάνατο του Hall of Famer Franco Harris. Στην πεντηκοστη ή επέτειο του Immaculate Reception, οι δυο ομάδες συναντιούνται ξανά. Με την… ψυχή του Harris να τους στηρίζει, και το σερί του προπονητή Mike Tomlin να τεμνεται, οι Steelers θα βρουν το κουράγιο να πάρουν το ματς. Καλοί οι Raiders αλλά τρομερά αναξιόπιστοι.

 

gms

CIN Bengals -3.0: Όσο μεγάλο προπονητικό μυαλό κι αν είναι ο Bill Belichick, η ομάδα δεν πολυτραβάει. Αντίθετα, οι Bengals είναι σε μεγάλη φόρμα κι ο Joe Burrow ασταμάτητος.

DET Lions -2.5: Το ίδιο και το Detroit. Η επίθεση ήταν καλή όλη τη χρονιά, η άμυνα έχει συνέλθει, και οι Panthers έχουν πλέον το βλέμμα τους στο μέλλον.

PHI Eagles @ DAL Cowboys – Over 47.0: Με τον Jalen Hurts εκτός, αρκετοί πιστεύουν ότι οι Eagles θα χάσουν αρκετή από τη δύναμή τους στην επίθεση. Εγώ νομίζω το αντίθετο! MenshewMania!

MIA Dolphins -3.5: Όσο κι αν χτυπιέται ο Aaron Rodgers, η ομάδα του φέτος είναι κακή. Σε αντίθεση με τους Dolphins, που απλά θα σκοράρουν τόσους πόντους που οι Packers δε θα μπορέσουν να απαντήσουν.

 

To Theio Tragi

Derrick HENRY (TEN) – Over 12.5 Receiving γιάρδες: Τελευταία ο Henry χρησιμοποιείται περισσότερο στο passing game και είναι ικανός με 1-2 receptions να πιάσει άνετα αυτό το Line.

NO Saints @ CLE Browns – Over 29.5: Ο καιρός θα είναι κακός σχετικά αλλά για 2 ομάδες που έχουν έφεση στο running game το όριο μπορεί άνετα να ξεπεραστεί.

Brett MAHER (DAL) – Over 1.5 Εύστοχα Field Goals: Δύο καλές άμυνες θα βρεθούν αντιμέτωπες και συνήθως αυτό καταλήγει σε αρκετές προσπάθειες για field goals.

Brandon McMANUS (DEN) – Over 1.5 Εύστοχα Field Goals: Σταθερή αξία στην επίθεση των Broncos οπότε όταν δίνεται ψηλά σε απόδοση στηρίζουμε.

GB Packers @ MIA Dolphins – Under 51.1: Οι Packers πιστεύω πως μέσω του running game θα προσπαθήσουν να πάνε σε μεγάλα drives και να μην αφήσουν πολύ στο γήπεδο την επίθεση των Dolphins.

About The Author: NFLgreece