Στοίχημα 2022: Week 15 (Κυριακή)

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους κυριακάτικους αγώνες της δέκατης πέμπτης εβδομάδας από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

Στεφανία

DET Lions: Οι Lions είναι στη συζήτηση για playoffs, το μήνα Δεκέμβρη κιόλας, μετά από οχτώ χρόνια. Ο Dan Campbell πίστεψε στην προσεκτική και διαδοχική αναβάθμιση ενός κατεστραμμένου ροστερ, κι οι καρποί του ήδη αποδίδουν. Ωστόσο, αν το Ντιτρόιτ θέλει να πείσει, πρέπει να αντιμετωπίσει και σκληρές άμυνες, όπως αυτή των Jets. Σε μια μάχη όπου κι οι δυο ομάδες παίζουν τη σεζόν τους, θα στηρίξω αυτή με την καλύτερη επίθεση.

CIN Bengals -3.5: Οι Bengals είναι ισόβαθμοι με τους Ravens, κι οι τελευταίοι είναι αρκετά πληγωμένοι. Ενάντια στους αδιάφορους και κακούς Buccaneers, που περνάνε αρκετές εσωτερικές κρίσεις, θα στηρίξω την ομάδα που θέλει να κυνηγήσει σοβαρά ένα καλύτερο seed. Λογικό spread.

 

To Theio Tragi

DET Lions: Οι Lions τρέχουν ένα εξαιρετικό σερί και θέλουν να το συνεχίσουν απέναντι στους Jets που θα ξεκινήσουν βασικό τον Zach Wilson ο οποίος μπορεί να υποπέσει στα γνωστά του λάθη.

LA Chargers -2.5: Καλύτερη ομάδα που τρέχει για να προλάβει τα playoffs και απέναντι στους Titans μπορεί να πάρει τη νίκη με σχετική ευκολία.

Desmond Ridder (ATL) – Over 22.5 Rushing γιάρδες: Ο Ridder θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο NFL. Είναι αρκετά ικανός ως runner και στο πρώτο του παιχνίδι θα το χρησιμοποιήσει πιστεύω αρκετά.

About The Author: NFLgreece