Στοίχημα 2022: Week 10

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους αγώνες της δέκατης εβδομάδας από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

Στεφανία

DET Lions @ CHI Bears – Over 48.5: Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες, από άποψη παθητικών πόντων, στην NFC. Και οι δύο τους έδειξαν έναν πολύ καλό εαυτό την περασμένη αγωνιστική. Με το χαμό που που επικρατεί στην μέτρια NFC, η νίκη και για τις δύο μπορεί να καθορίσει πολλά στο δρόμο για τις Wild Card θέσεις. Πιστεύω ότι το όριο των πόντων θα ξεπεραστεί.

NY Giants -4.5: Η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε ένα πολύτιμο ρεπό την περασμένη αγωνιστική, και τώρα θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που κατεβαίνει στο γήπεδο απλά για να δηλώσει συμμετοχή. Με τον πανικό της NFC East κάθε νίκη είναι σημαντική, ειδικά με τους Cowboys, Eagles και Commanders να παίζουν ενδοπεριφερειακά ματς. Πολύ δελεαστικό spread.

PIT Steelers: Οι Saints υπέστησαν μία προσγειωτική ήττα ενάντια στους Ravens. Από την άλλη, οι Steelers όχι μόνο ξεκουράστηκαν, αλλά αναμένουν και την επιστροφή του εξαιρετικού στυλοβάτη της άμυνας T.J. Watt. Με τις φήμες για τη θέση του Mike Tomlin να φουντώνουν, θα δώσω τη ψήφο εμπιστοσύνης μου στους Steelers.

WAS Commanders +11.0: Τα μεγάλα spread να τα φοβάστε. Δύσκολα, έως και σπάνια, ξεπερνιούνται. Στην προκειμένη περίπτωση το ματς είναι μεταξύ divisional αντιπάλων, οπότε τα πράγματα μπλέκονται περισσότερο. Κάποια στιγμή, το σερί των Eagles θα σπάσει, κι αν δεν γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης, θεωρώ πως οι Commanders θα τους παλέψουν στα ίσα. Στα μεγάλα spread, πάμε με το αουτσάιντερ.

 

gms

TEN Titans -2.5: Οι Broncos παίζουν τόσο άσχημα, που μόνος του ο Derrick Henry μπορεί να τους κερδίσει.

DAL Cowboys -4.0: Δε βλέπω το πως οι Packers θα συνέλθουν από το λήθαργο που έχουν πέσει. Οι Cowboys ρολλάρουν, κι αυτό θα είναι μάλλον ένα ματς “πολλά με λίγα”.

DET Lions @ CHI Bears – Over 48.5: Παρ’ όλο που οι Lions κέρδισαν τους Packers σε ένα ματς με χαμηλό σκορ, εδώ οι δυο άμυνες δε θα αντέξουν. Πιθανότατα η νικήτρια ομάδα θα χρειαστεί να σκοράρει 30 πόντους.

Kenneth WALKER (SEA) – Να σκοράρει Touchdown: Ο ρούκι των Seahawks δείχνει ασταμάτητος, κι αν η μπάλα είναι μέσα στις πέντε γιάρδες από την endzone, δεν ξέρω πως θα τον σταματήσουν οι Bucs.

About The Author: NFLgreece