Στοίχημα 2018/2019: Super Bowl

Δείτε την ανάλυση και τις προβλέψεις για τον τελικό του NFL από τους συντάκτες του NFLGreece. Φτάσαμε αισίως στο τέλος της σεζόν, κι ευχόμαστε σε όλους να απολαύσετε τον αγώνα, με άφθονο ποτό και φαγητό!

Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

Δημήτρης:

ΟΤ: Οι δύο τελικοί των περιφερειών κρίθηκαν στην παράταση. Γιατί όχι και το Super Bowl? Δεν προβλέπω κάποια ομάδα να δημιουργεί μεγάλη διαφορά στο σκορ και το ματς θα βρίσκεται σε απόσταση μίας κατοχής της μπάλας.

Στεφανία:

NE Νίκη με 1 έως 6 πόντους διαφορά: Είτε 14 – 2, είτε 10 – 6, οι Patriots στο Super Bowl δεν νικάνε ποτέ κατά κράτος στο Super Bowl. Συμμετάσχουν σε αμφίρροπους τελικούς, με αγωνιώδη τέλη, και σου δίνουν το καλύτερο θέαμα. Οπότε πιστεύω ότι η νίκη τους σε αυτή τη μπάντα πόντων είναι ό,τι πρέπει για να ποντάρουμε. Αλλά επειδή εδώ είναι Super Bowl, θα σας δώσω και τρία ειδικά στοιχήματα, ώστε να συμπληρώσετε ένα ωραίο κουπόνι. Ημίχρονο – Τελικό: Rams – Patriots (6.50), Patriots Touchdowns: Exactly 4 (4.33), CJ Anderson: 2+ touchdowns (5.50).

Βαγγέλης:

ΝΕ @ LAR UNDER 56.0: Οι Patriots έχουν μία από τις καλύτερες άμυνες ενάντια στο run φέτος, στοιχείο που δεν έχουν αντιμετωπίσει πολύ οι Rams φέτος. Θα τους δυσκολέψουν αρκετά, καθώς το rushing είναι το σημαντικότερο στοιχείο της επίθεσης του McVay. Από την άλλη, οι Patriots δεν έχουν δει άμυνα που να αποτελείται από τον Defensive Player of the Year και τον Ndakamong Suh. To inside rush που θα διατάξει ο Wade Phillips στον Brady θα τον ζορίσει εξίσου με την απέναντι πλευρά, και για αυτό δε θεωρώ πως το ματς θα ξεφύγει.

Κώστας:

Τελευταίο στοιχηματικό σημείο για την χρονιά θα είναι η επιλογή του Gurley για να σκοράρει πρώτος στον αγώνα. Λίγο το νόμισμα, λίγο η μουδιασμένη αρχή της άμυνας, πιστεύω ότι η απόδοση αξίζει. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στον αγώνα, οπότε το οβερ 56 αξίζει να επιλεχθεί. Καλο Super Bowl σε όλους.

Alex:

Νίκη ΝΕ + ΟVER 56.0: Σχεδόν σε όλα τα Superbowl οι Patrios κερδίζαν ή χάναν με μικρή διαφορά. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα κερδίσουν άνετα και θα καλύψουν τους 2,5 πόντους. Όσο και αν αγαπώ τους Rams, είναι πολύ άπειρη ομάδα και δύσκολα να σταθεί κόντρα στο γέρο Brady και την παρέα του. Νομίζω ότι θα κερδίσουν σχετικά εύκολα οι Pats. Και οι δύο ομάδες δεν διαθέτουν καθόλου καλές άμυνες και λογικά το σκορ θα ξεφύγει πολύ. O Brady θα ρίξει βαθιά εκμεταλλευόμενος την αχίλλειο πτέρνα τον Rams που είναι τα secondary. Οι Rams πάλι θα τρέξουν πολύ την μπάλα, με τον Gurley που θα μπει διψασμένος λόγω του κάκιστου παιχνιδιού στο championship game! Για ειδικό στοίχημα, ποντάρουμε ότι θα κερδίσουν το κέρμα οι Patriots για ευνόητους λόγους, με απόδοση 1.95.

Ποσοστά επιτυχίας:

Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη:

About The Author: NFLgreece