Στοίχημα 2016/2017: Week 14

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις και την ανάλυσή τους για τα ματς της Week 14 από τους συντάκτες του NFLgreece. Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

2016-week14-odds(click to enlarge)

Επιλογές Στοιχήματος των συντακτών:

2016-week14-picks(click to enlarge)

Παναγιώτης

Στο CLE οι Browns θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους νίκη. Δύο κακές άμυνες, ενδοdivision παιχνίδι, το σκορ θα ξεπεράσει τους 41. Falcons και Saints πιστεύω ότι θα κερδίσουν τα παιχνίδια τους, οπότε προτείνω απλή νίκη για τους Saints και -3,0 handicap για τους Falcons. Δεν πάω με το -6,5 των Falcons πιο πολύ για λόγους σιγουριάς.

Στεφανία

ATL @ LA OVER 45.0: Εάν οι Rams φέρουν πάλι την επίθεσή τους κι αφήσουν την άμυνα στο αεροπλάνο, δε πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί το over. Εδώ στη Νέα Ορλεάνη έβαλαν 21 πόντους. GB +2.5: Το Σιάτλ δεν είναι αποτελεσματικό στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το κρύο φρούριο του Lambeau προσφέρει αξιοσέβαστο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους και το θετικό πρόσημο συμφέρει. ΒΑL +7.0: Είναι η πρώτη και μάλλον τελευταία φορά που θα ποντάρω πάνω στην ομάδα μου, αλλά αυτό το μεγάλο spread φαντάζει ωραίο για μια ομάδα που προκαλεί συχνά τους Patriots. Χωρίς Gronk, χωρίς Amendola… μπορεί να μη νικήσουν, αλλά το παιχνίδι θα είναι κλειστό.

Αντώνης

CIN @ CLE UNDER 41,0: Οι Browns του 0-12 υποδέχονται τους απογοητευτικούς φέτος Bengals σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο φυσικά. Τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο ματς της AFC North κινείται κατά μέσο όρο στους 43 πόντους συνολικά. Όμως οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, ίσως και με χιόνι, που αναμένονται την Κυριακή στο Cleveland με κάνουν να πιστεύω ότι δεν θα ξεπεραστούν οι 41 πόντοι. UNDER 41,0 με απόδοση 1,90 PIT -2,5: Εδώ πιστεύω ότι το κίνητρο των Steelers είναι πολύ μεγάλο. Το κυνήγι των Ravens κρατάει σταθερά και ίσως κριθεί την τελευταία week ο νικητής της AFC North. Το βράδυ της Τρίτης οι Ravens παίζουν στους Patriots, σε ένα ματς που πιστεύω ότι θα χάσουν, οπότε η νίκη των Steelers θα τους θέσει επικεφαλής. PIT -2,5 με απόδοση 1,90 ATL @ LA OVER 45,0: Μάτς στο οποίο θεωρώ ότι η επίθεση των Falcons θα έχει “πανηγύρι”. Με την προσθήκη πόντων που θεωρητικά θα βγάλουν οι Rams στην έδρα τους, θεωρώ ότι οι 45 πόντοι έστω και οριακά μπορούν να ξεπεραστούν. OVER 45,0 με απόδοση 1,90 SEA @ GB UNDER 44,5: Το φαβορί είναι ξεκάθαρο και είναι οι Seahawks. Το GB βέβαια δεν περιμένω να παραδοθεί αμαχητί ειδικά μέσα στο Lambeau. Περιμένω σκληρό ματς, γερές άμυνες και σε συνδυασμό με το χίονι που δίνουν οι μετερεωλογικές προβλέψεις για την Κυριακή πιστεύω ότι θα το ματς θα κινηθεί κάτω από τους 44,5 πόντους. UNDER 44,5 με απόδοση 1,90

Κώστας

Συνεχίζουμε σταθερά σε τέσσερις επιλογές και την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του NFL, με δύο over και δύο σημεία. Οι Bills υποδέχονται τους Steelers σε ένα σκληρό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι τρείς πόντοι πλεονέκτημα στους γηπεδούχους θα αποτελέσει το πρώτο σημείο μας. Οι Vikings θα επικρατήσουν εύκολα των Jaguars και το -3 είναι αρκετά καλό να ποντάρουμε. Tέλος έχουμε δύο οver στις έδρες των Browns και των Panthers. Αναμένουμε οι επιθέσεις να κυριαρχήσουν και τα όρια των 41 και των 48 πόντων κρίνονται πολύ καλά για να τα ποντάρουμε.

Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη:

personal_results_until_week_14 Ποσοστά επιτυχίας συνολικά: total_results_until_week_14    

About The Author: NFLgreece