Στοίχημα 2016/2017: Thanksgiving

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις και την ανάλυσή τους για τα ματς της Thanksgiving αγωνιστικής από τους συντάκτες του NFLgreece. Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

2016-week_thanksgiving-odds(click to enlarge)

Επιλογές Στοιχήματος των συντακτών:

2016-week_thanksgiving-picks(click to enlarge)

Στεφανία

MIN: Μάχη κορυφής και για τις δύο ομάδες, που θα μπορούσε να καταλήξει either way. Ωστόσο, το ρεκόρ των Lions ενάντια σε ομάδες της NFC North δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη· εδώ έχασαν από τους Bears εντός έδρας. Θα πάω με τις πιθανότητες. WAS +7.0: O Kirk Cousins έχει βάλει μπρος, και φαίνεται ασταμάτητος τις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν σημαίνει ότι οι Redskins θα κερδίσουν, αλλά το μεγάλο spread καλύπτει τις ανάγκες, μιας και το Dallas έχει ισχνή άμυνα. PIT – 7.5: Μεγάλο spread για να το παίξετε προς favourite, αλλά οι Colts δεν έχουν τον Andrew Luck αυτή την εβδομάδα. No Luck = No Hope. Αν κι ο Frank Gore πιθανότατα να ηγηθεί της λαβωμένης επίθεσης, εντούτοις ο Ben κι οι Steelers του θα παίξουν ζόρικα, μιας κι η νίκη ενδέχεται να τους χαρίσει την πρώτη θέση της division.

Αντώνης

DET: Μάχη κορυφής στην NFC North! Τί να πρωτοπείς για το συγκεκριμένο ζευγάρι: 6-4 το ρεκόρ και των δύο/ και οι δύο παλεύουν για την κατάκτηση του Division/ και οι δύο είναι φαβορί για wildcard (για όποιον χάσει το Division) / και οι δύο έρχονται από νικηφόρα σερί/ και οι δύο δείχνουν ικανοί να πάρουν αυτό το ματς! Θα εμπιστευθούμε την έδρα των Lions με απόδοση 1.74, καθώς το εντός έδρας ρεκόρ είναι στο 4-1, σε ένα ποντάρισμα βέβαια που το ρίσκο είναι ιδιαίτερα υψηλό. WAS +7.0: Την προηγούμενη εβδομάδα οι Redskins μας οδήγησαν στο ταμείο, ελπίζουμε να το κάνουν και αυτή την εβδομάδα. Στο συγκεκριμένο ματς το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι η νίκη των Cowboys και η επέκταση του σερί στις 10 διαδοχικές νίκες. Όμως το +7.0 αποτελεί καλό αβαντάζ για τους Redskins, καθώς η ψαλίδα της διαφοράς πιστεύω ότι θα είναι μικρότερη. Η απόδοση στο 1.90

Κώστας

Οι αναμετρήσεις την δωδέκατη εβδομάδα έχουν εορταστικό χαρακτήρα μιας και το ThanksGiving αποτελεί μεγάλη γιορτή για την Αμερική. Ας ελπίσουμε να γιορτάσουμε και στοιχηματικά! Το πλεονέκτημα των 2.5 πόντων στους Vikings θεωρώ ότι είναι ένα από τα δυνατά της αγωνιστικής, μιας και οι Lions δεν θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις επιθετικές τους αρετές. Στην NFC East, οι Cowboys αντιμετωπίζουν τους Redskins στο ντέρμπι της division. Το όριο των 49 πόντων πιστεύω θα ξεπεραστεί από τις δύο ομάδες, με την δυάδα να μας πηγαίνει ταμείο.

Γιώργος

Οι Vikings ήταν τυχεροί απέναντι στους Cardinals, καθώς πήραν τη νίκη χάρη στα πολλά λάθη των αντιπάλων τους, αλλά και μερικά σφυρίγματα που πήραν. Τώρα παίζουν εκτός έδρας σε short week, απέναντι στους Lions, μια ομάδα που έχει δείξει καλύτερα δείγματα από τους Cardinals. Στο παιχνίδι του Dallas, θα εμπιστευθούμε και πάλι τους γηπεδούχους, καθώς εκτός από το πλεονέκτημα έδρας, βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους τους. Τέλος, οι Steelers θα βρουν απέναντί τους του Colts, οι οποίοι μάλλον θα αγωνιστούν χωρίς τον Andrew Luck. Aν και η διαφορά των 9 πόντων μπορεί να μην καλυφθεί από την ομάδα του Mike Tomlin, η νίκη θα έρθει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη:

personal_results_until_week_thanksgiving Ποσοστά επιτυχίας συνολικά: total_results_until_week_thanksgiving  

About The Author: NFLgreece