Στοίχημα-Ανάλυση & Προβλέψεις 2016/2017: Week 1

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις και την ανάλυσή τους για τους αγώνες της Week 1 από τους συντάκτες του NFLgreece. Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές: 2016-Week1-Odds

(click to enlarge)

Επιλογές Στοιχήματος των συντακτών:

2016-Week1-Picks

(click to enlarge)

Παναγιώτης

OAK +1,5 / NYG +1,0 / HOU -5,5

Οι Raiders και οι Giants είναι καλύτερες ομάδες από τους Saints και τους Cowboys του Prescot αντίστοιχα. Παίζουν εκτός έδρας αλλά και οι 2 ομάδες μπορούν να κερδίσουν. Οι Texans από την άλλη, παίζουν εντός έδρας και φέτος έχουν μεγάλες προσδοκίες. Επιθετικά έχουν πολλά όπλα ενώ οι Bears έδειξαν να δυσκολεύονται στην επίθεση στην preseason. Σε συνδυασμό με την φοβερή άμυνα των Texans οι 5,5 πόντοι χάντικαπ δεν είναι αρκετοί και θα τους καλύψει η ομάδα του Houston.

  Στεφανία

BUF @ BAL OVER 44.5 / ΝYG / JAC

Το Over στο BUF-BAL λόγω έλλειψης secondary και στους δύο. Ο Flacco σίγουρα θα προτιμήσει τις πάσες, και δεν το βάζω πάνω από τον Tyrod να εκμεταλλευτεί τον Watkins. Για την νίκη των Giants απλή πίστη! Τέλος για το GB @ JAC, η o line των Packers είναι ακόμα ασταθής, κι η άμυνα των Jaguars θα το εκμεταλλευτεί για να πιέσει τον Rodgers πολύ, και ξέρουμε από πέρσι πως δεν την αντέχει την πολλή πίεση… Τολμηρή πρόβλεψη, αλλά ξέρετε ποιους ευνοεί η τύχη.

  Αντώνης

OAK / NE +7.0 / WAS

Καινούργια χρόνια, καλή αρχή στη σεζόν μας και καλές επιτυχίες σε όσους ποντάρουν! Για την πρώτη αγωνιστική έχουμε τρεις επιλογές: την νίκη των ανανεωμένων Raiders μέσα σε μία αρκετά δύσκολη έδρα, την νίκη των Patriots με handicap +7.0 πόντων (αρκετό για ένα ματς που μπορεί να κριθεί στη λεπτομέρεια) και τέλος το ρίσκο της νίκης των Redskins απέναντι στους Steelers. Ένα ρίσκο που όμως “πληρώνει” στο 2.35.

  Κώστας CIN @ NYJ OVER 42.0 / PHI @ CLE OVER 41.0 / MIA +10.0 / MIN -2.5

Η χρονιά ξεκίνησε και έχουμε διαβάσει αρκετά την κάθε ομάδα και το πώς θα αγωνίζεται. Κάθε αρχή και δύσκολη και γι αυτό θα ποντάρουμε στις μίνι εκπλήξεις. Αρχικά πιστεύουμε ότι στα ακόλουθα παιχνίδια θα έχουμε υψηλό σκορ: Over 42 Jets-Bengals Over 41 Browns-Eagles Έπειτα η ανανεωμένη ομάδα των Dolphins θα εκμεταλλευτεί το άγχος της πρεμιέρας στην έδρα των Seahawks. Το πλεονέκτημα των δέκα πόντων είναι υψηλό. Dolphins +10 Έπειτα οι Vikings θα ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο των Titans. Vikings -2,5

  Γιώργος

OAK / HOU / NYG

Οι Raiders είναι καλύτερη ομάδα από τους Saints και οι στοιχηματικές εταιρίες τους δίνουν ως outsider. Το ίδιο ισχύει και με τους Giants, αφού οι Cowboys παίζουν χωρίς 4 βασικά στελέχη τους. Οι Texans έχουν μεγάλους στόχους φέτος και ματς όπως κι αυτό κόντρα στο Chicago, μια από τις ασθενέστερες ομάδες, πρέπει να τα κερδίζουν αν θέλουν να τους πετύχουν.

 

About The Author: NFLgreece