Στοίχημα-Ανάλυση & Προβλέψεις 2016/2017: Week 5

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις και την ανάλυσή τους για τους αγώνες της Week 5 από τους συντάκτες του NFLgreece. Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

2016-week5-odds(click to enlarge)

  Επιλογές Στοιχήματος των συντακτών:

%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%af%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1-s16w05-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82(click to enlarge)

  Παναγιώτης Οι Steelers θα κερδίσουν τους Jets, αλλά δεν μου αρέσει το -7,0 handicap. Με μικρότερο κοντά στους -3,0 θα το έπαιρνα αν θέλετε μεγαλύτερη απόδοση. Το CIN είναι το μεγαλύτερο τεστ ως τώρα για τους Cowboys. Οι Bengals θα προβληματίσουν αρκετά την επίθεση του Ντάλλας και έχουν αρκετά όπλα να εκθέσουν την κακή άμυνα των Boys. Οι Colts θα κερδίσουν σχετικά εύκολα εντός έδρας μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αντώνης

HOU Texans @ MIN Vikings UNDER 40.0: Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν δείξει μέτριες επιδόσεις επιθετικά αλλά αρκετά καλές αμυντικά. Θεωρητικά θα δούμε κλειστό παιχνίδι σκοπιμότητας οπότε θα κινηθούμε στο Under 40.0 WAS Redskins @ BAL Ravens UNDER 45.0: Ξεκάθαρο φαβορί οι Ravens όμως θα κινηθούμε με μεγαλύτερο ρίσκο στην επιλογή του Under 45.0 OAK: Στο ντέρμπι της AFC West θα επιλέξουμε την νίκη των Raiders. Το Oakland έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε Titans και Ravens και με νίκη στην έδρα του απέναντι στους Chargers αφενός μεν θα συνεχίσει να χτίζει γερά θεμέλια στο δρόμο για τα playoffs, αφετέρου θα τους θέσει σχεδόν οριστικά εκτός από την διεκδίκηση του Division (τώρα στο 1-3).

Κώστας

Για την 5η εβδομάδα θα κινηθούμε με τέσσερα over σε παιχνίδια που οι επιθέσεις θα μας δικαιώσουν, και οι άμυνες θα απογοητεύσουν! Τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα καθώς βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με τα πλεονεκτήματα σε νίκες να είναι απαγορευτικά. Οι 45 πόντοι στα παιχνίδια Redsknis-Ravens και Bengals-Cowboys πιστεύω θα ξεπεραστούν εύκολα μιας και οι ομάδες θα στηριχτούν στα επιθετικά τους όπλα. Οι Dolphins πιστεύω στην έδρα τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις απέναντι στους Titans και θα παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι 43 πόντοι είναι χαμηλά και θα στηριχτούμε σε αυτό. Τέλος ενώ οι 48 πόντοι όριο ανάμεσα στους Colts και τους Bears μπορεί να τρομάζει, πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν δυνατοί και ανανεωμένοι επιθετικά κυνηγώντας την δεύτερη νίκη τους.

Γιώργος Οι Eagles παίζουν εκτός έδρας με τους Lions, κάτι που σημαίνει επιστροφή του πρώην head coach των “λιονταριών” και νυν defensive coordinator των Eagles, Jim Schwartz στο Detroit. Η αδύναμη secondary των Lions και η ανάγκη της επίθεσης τους να δείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα και καλύτερα πράγματα από όσα έκαναν στο Chicago πριν μια εβδομάδα, θα οδηγήσει το παιχνίδι σε υψηλό σκορ. Οι Falcons εντυπωσίασαν την προηγούμενη Κυριακή, αλλά η άμυνα των Broncos είναι κορυφαία στη λίγκα και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να μπλοκάρει την επίθεση της Atlanta. Στο Chargers-Raiders, οι δεύτεροι είναι καλύτερο σύνολο και μετά από όλους τους παίκτες που έχουν χάσει από τραυματισμούς οι Chargers, η πλάστιγγα γέρνει αρκετά προς το μέρος των Raiders. Tέλος, στο Giants-Packers, πιστεύω ότι το σύνολο πόντων από τις εταιρίες έχει τοποθετηθεί λίγο ψηλότερα από όσο θα έπρεπε. Επειδή τόσο οι Packers όσοι και οι Giants μπορούν να φτάσουν το σκορ στα ύψη, οπότε το under εμπεριέχει πολύ ρίσκο, θα πάμε με το όβερ, αλλά σε χαμηλότερο σύνολο. Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη: personal_results_until_week5 Ποσοστά επιτυχίας συνολικά: total_results_until_week5  

About The Author: NFLgreece