Οι Κορυφαίοι 32 του Draft 2021

Κάθε γύρος του draft θεωρητικά αποτελείται από τριάντα δύο επιλογές, όσες συνολικά οι ομάδες του NFL. Τονίζουμε θεωρητικά διότι διάφορες ανταλλαγές και άλλες συμφωνίες δύναται να αλλάξουν τα δεδομένα. Ουσιαστικά όμως με τον αριθμό τριάντα δύο και τον όρο κορυφαίοι θέλουμε να συμβολίσουμε τους αθλητές που θεωρούνται η βιτρίνα της φετινής πανεπιστημιακής τάξης και αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για τις επιλογές του πρώτου γύρου.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω θα πρέπει να επισημάνουμε κάποια σημαντικά σημεία. Δεν σημαίνει ότι εάν κάποιος επιλεχθεί στον πρώτο γύρο θα είναι σίγουρα ένας παίχτης-εγγύηση. Αντίστοιχα, ένας παίχτης που θα βρεθεί στους παρακάτω γύρους δεν σημαίνει ότι το μέλλον του θα υπολείπεται σε αξία. Απλά, η όσο πιο υψηλή επιλογή αποτελεί έναν τρόπο να αυξάνεται η πιθανότητα ευστοχίας. Επιπλέον, για τις αποφάσεις τους οι ομάδες βάζουν στην ζυγαριά πάρα πολλά στοιχεία όπως τυχόν τραυματισμούς, εξωαγωνιστικές συμπεριφορές, πνευματικά χαρακτηριστικά και το κυριότερο τις ετήσιες ανάγκες τους διαμορφώνοντας έτσι κάθε χρόνο τις πρώτες επιλογές τους. Ειδικά φέτος, λόγω της περιορισμένης επαφής που έχουν οι ομάδες με τους αθλητές λόγω covid αλλά και λόγω ιδιαίτερης κολλεγιακής περιόδου οι επιλογές του draft αναμένονται να είναι πιο δύσκολες από ότι συνήθως. Να σημειώσουμε ότι το παρόν άρθρο δεν αποτελεί προσωπική άποψη ή επιθυμία, αλλά όσο το δυνατόν μια ισορροπημένη προσέγγιση του NFL Draft για να μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε πιο ευχάριστα:

Quarterbacks

Για αυτήν την κατηγορία αθλητών έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε παλαιότερο άρθρο το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Running Backs

Wide Receivers

Offensive Guard

Offensive Tackles

Defensive Ends

Defensive Tackles

Linebackers

Cornerbacks

Safeties

 

NFLGreece Big Board 2021

About The Author: Ian

Μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό σε όλο του το φάσμα από τον κλασσικό στίβο έως το surf. Βαμμένος Raiders από τα τέλη 90s. Λάτρης της στρατηγικής και της συγκροτημένης σκέψης, ειδικά αυτής που πηγάζει από το football!