Ο δρόμος για το τρόπαιο: Τα ζευγάρια των τελικών.

H 16η εβδομάδα είναι αυτή των μεγάλων τελικών! Στους μεγάλους fantasy τελικούς δεν θα βρεθεί καμμία ομάδα του NFLGreece, μιας και όλοι οι αντίπαλοί μας είχαν τον Hunt, και τον Gurley, οι οποίοι είχαν μια εξαιρετική εμφάνιση… Ο Commish για ακόμη μια χρονιά έμεινε στα λόγια, καθώς αποκλείστηκε σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα. Ξεκινάμε τον …απολογισμό:

http://nflgreeceafc1.league.fantasy.nfl.com

Rhodes Saints εναντίον του Bradyland θα είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού!

http://nflgreecenfc1.league.fantasy.nfl.com

West Side Vandals εναντίον του Τhe Notorious θα είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού!

http://nflgreeceafc2.league.fantasy.nfl.com

Athens Homers εναντίον του Stockholm Syndromes θα είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού!

http://nflgreecenfc2.league.fantasy.nfl.com

Death Valley Tigers εναντίον του Power of 12s θα είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού!

http://nflgreeceafc3.league.fantasy.nfl.com

Yuri Gagarin εναντίον του Las Vegas Raiders θα είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού!

http://nflgreecenfc3.league.fantasy.nfl.com

NickVis εναντίον του Christmas Islands Reindeers θα είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού!   Ο τροπαιούχος της λίγκας με τους περισότερους πόντους  από την επόμενη λίστα θα ειναι αυτός που θα σηκώσει το μεγάλο τρόπαιο!

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....