Στο San Francisco και στο Houston τα επόμενα Superbowl!

Στην χθεσινή ψηφοφορία, που έγινε ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ομάδων του NFL, το San Francisco και το Houston κέρδισαν την διοργάνωση των Superbowl του 2016 και 2017 αντίστοιχα.49ers

Πιο συγκεκριμένα το San Francisco θα διοργανώσει το Superbowl L το 2016, που θα είναι και το υπ’αριθμόν νούμερο 50! Το παιχνίδι θα γίνει στο νέο Levis Stadium στην Santa Clara, έδρα των 49ers. Το San Francisco είχε διοργανώσει τελευταία φορά Superbowl το 1985.

Το Superbowl LI το 2017 θα διεξαχθεί στο Houston, και πιο συγκεκριμένα στο Reliant Stadium, έδρα των Houston Texans. Τελευταία φορά που έγινε το Superbowlσε αυτό το στάδιο ήταν το 2004 ανάμεσα στους Panthers και τους Patriots. reliant_stadium_parking

Ενδιαφέρον είναι ότι οι αντίπαλοι τους ήταν από την περιοχή της Florida (όπου έχουν γίνει σχεδόν τα μισά Superbowl), όμως το περσινό φιάσκο με την διακοπή ρεύματος φόβισε τους ιδιοκτήτες που προτίμησαν να επιβραβεύσουν άλλες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι φέτος το Superbowl θα γίνει στην New York στο Metlife Stadium και το 2015 στην Arizona και το University of Phoenix Stadium.

 

About The Author: Champagne Supernova

Οπαδός των Giants από το 2007, όταν και υιοθέτησε από νωρίς ένα underdog στα playoffs. Ο ορισμός του πανηγυριτζή τότε, αλλά και ο πιο πιστός οπαδός έκτοτε. Η όρεξη του για διάλογο είναι τόσο μεγάλη, αλλά όχι μεγαλύτερη από την ανάγκη του να προσηλυτίσει τους άλλους στην άποψη του.Είναι η ψυχή του podcast. Είναι ο Παναγιώτης. Πιστός και παραγωγικός στρατιώτης του NFLgreece και να φανταστεί κανείς ότι γράφει χωρίς την επήρεια καφέ που δεν του αρέσει! Στις εκτός NFL ώρες του, ασχολείται με τα τρόφιμα ως πτυχιούχος χημικός μηχανικός, πίνει coca cola, ακούει ποιοτική μουσική και κάνει συλλογή από ιδιοτροπίες στο φαγητό.