Ο τυχερός κ.Wayne

It’s better being lucky than good. Το γραφικό αυτό σχόλιο ακούστηκε για άλλη μία φορά στο παιχνίδι ανάμεσα στους Colts και τους Giants στη 2η αγωνιστική της preseason και απευθυνόταν φυσικά στον βετεράνο WR των Colts Reggie Wayne. Τι από τα δύο όμως είναι ο έμπειρος WR; Τυχερός ή Ικανός; Η μίξη των δύο οδηγεί στη μυστική 3η απάντηση: Hall of Famer! Ο 34χρονος WR έχει συνδέσει την καριέρα του με τους Colts (επιλογή Νο 30, 1ου γύρου, στο draft του 2001) , πράγμα σπάνιο για WR. Η θητεία του δίπλα στον Peyton Manning στους υπερπαραγωγικούς Colts της περιόδου Manning ήταν μόνο η αρχή καθώς υπήρξε ο ένας και μοναδικός επιθετικός αστέρας που συνέχιζε στην ομάδα και στην περίοδο Andrew Luck. Όπως ο Manning στα πρώτα χρόνια του είχε τον RB Marshall Faulk (φυσικά Hall of Famer) να τον ξελασπώνει, έτσι και ο Luck έχει τον Reggie Wayne.

[http://www.youtube.com/watch?v=a-l_Y2Es9Kc]

Παρά τα γαλόνια του ο Wayne είχε μία πήγαινε-επί-τόπου-να-παίξεις-τζόκερ στιγμή στο παιχνίδι με τους Giants: Reggie's Lucky Catch Κάτι τέτοιο εννοούμε με την έννοια “ξελασπώνει”. Ένα σίγουρο dropped Interception κατέληξε σε TD! Γιατί; Διότι ο Reggie δεν εγκατέλειψε τη φάση στα 36 του χρόνια και σε preseason game. Αν και σε προχωρημένη ηλικία ο Wayne έκανε μία καταπληκτική σεζόν πέρσι συγκεντρώνοντας 1355 γιάρδες και πετυχαίνοντας 5 TDs.

[http://www.youtube.com/watch?v=_UEsZMsssxE]

Η ομάδα τον κράτησε όχι μόνο για την απόδοση του, αλλά επειδή αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία στους νέους WRs της ομάδας όπως οι T.Y. Hilton, LaVon Brasill και  Darrius Heyward-Bey. Μετά τους μικροτραυματισμούς των δύο νεαρών TEs Fleener και Allen, ο Wayne ίσως χρειαστεί να παίξει και γι΄αυτούς.

Μπορεί;

One Handed Wayne Catch

Μάλλον μπορεί!

About The Author: NFLgreece