Οι Bengals στο Hard Knocks

Tyler Eifert draftedΕίναι πλέον επίσημο, το μοναδικό ποδοσφαιρικό ριάλιτι έχει πλέον ομάδα, τους Bengals. Η νεανική ομάδα του Marvin Lewis , είναι μία από τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τη σειρά. Η απήχιση που έχει η σειρά στους απανταζού ποδοσφαιρόφιλους μπορεί να σημάνει άμεση αναγνώρισει προς τα νέα και ανερχόμενα αστέρια των Bengals όπως ο AJ Green, ο Andy Dalton, ο Geno Atkins και άλλοι. Επιπλέον η ομάδα προέρχεται από ένα πολύ καλό draft και ο κόσμος ανυπομονεί να γνωρίσει τις νέες προσθήκες όπως τους Eifert και Bernard. Η προηγούμενη συμμετοχή της ομάδας στη σειρά είχε αρκετό ενδιαφέρον και ο Marvin Lewis έδωσε αρκετή τροφή στα συνεργεία του NFL Films τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Ευελπιστούμε ότι και η φετινή παραγωγή θα είναι αντάξια των προσδοκιών.   Τι είναι το Hard Knocks: Πρόκειται για μία παραγωγή του NFL Films την οποία έχει αγοράσει το συνδρομητικό κανάλι HBO, το οποίο είναι πίσω από επιτυχημένες σειρές  όπως το “Sopranos”, το “Boardwalk Empire” και φυσικά το “Game of thrones”. Η σειρά είναι ένα ντοκιμαντέρ για την καλοκαιρινή προετοιμασία μία από τις 32 ομάδες του NFL. Αποτελείται από πέντε εβδομαδιαία επεισόδια όσα δηλαδή και οι εβδομάδες του training camp κάθε ομάδας. Το συνεργείο του NFL films εισχωρεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και καταγράφει τις προπονήσεις, τις συσκέψεις παικτών και προπονητών και τα αποδυτήρια. Εκτός αυτού υπάρχουν αρκετές συνεντεύξεις παικτών και πολλές σκηνές από την προσωπική τους ζωή. Η εκπομπή βάζει τον τηλεθεατή τόσο στον τρόπο σκέψης του προπονητή όσο και σ’ αυτόν του παίκτη. Ειδική έμφαση δίνεται και στους παίκτες που βρίσκονται στο όριο να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ. Αποτελεί το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα για τους φιλάθλους του NFL την περίοδο του Αυγούστου και το καλύτερο ορεκτικό πριν την έναρξη της σεζόν.

[http://www.youtube.com/watch?v=knXuiqdvZ4E]

Προϊστορία Μετά από τις δύο πρώτες χρονιές τη διετία 2001-02 στην οποία είχαν φιλοξενηθεί οι Ravens και οι Cowboys, η σειρά κόπηκε για να ξαναρχίσει πάλι το 2007 με τους Chiefs. Κάθε Αύγουστο από τότε, με εξαίρεση το 2011 όταν και η offseason επηρεάστηκε από τις διαπραγματεύσεις για τη συλλογική σύμβαση των αθλητών, μία καινούρια ομάδα ανοίγει τις πόρτες του προπονητικού της για τα κανάλια. Οι επόμενες ομάδες μετά τους Chiefs ήταν οι Cowboys (2008), οι Bengals (2009), οι Jets (2010) και πέρσι οι Dolphins. Hard Knocks 2009 Αντιμετώπιση Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές ομάδες θεωρούν την εκπομπή αυτή, ως το χειρότερο αποπροσανατολισμό των παικτών τους. Οι περισσότεροι προπονητές μάλιστα δεν εμπιστεύονται και τα συνεργεία ότι θα κρατήσουν κρυφά τα «τεχνικά» μυστικά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες να κρύβουν από τις κάμερες τους πρωτοκλασσάτους παίκτες τους και να θέτουν όρους στην παραγωγή να μην δείχνει τα depth chart, τα plays και τις ονομασίες τους και τις στιγμές που οι προπονητές δίνουν οδηγίες στους παίκτες.

[http://www.youtube.com/watch?v=MHMS_AJJHXg]

Παρόλα αυτά η σειρά παραμένει το καλύτερο συνοδευτικό για τα κατα τ’ άλλα αδιάφορα παιχνίδια προετοιμασίες, ενώ υπάρχουν και ορισμένες σειρές που παρουσιάζονται και σημαντικές ειδήσεις. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στις 6 Αυγούστου.

About The Author: NFLgreece