Και τώρα τι για τους Packers;

Ο Aaron Rodgers δεν θα είναι ο βασικός QB των Packers για τα επόμενα 3-4 παιχνίδια, μετά τον τραυματισμό του στην κλείδα του αριστερού του ώμου στο παιχνίδι κόντρα στους Bears. Ο τραυματισμός αυτός άφησε την ομάδα του “μικρού” Green Bay χωρίς το καλύτερο παίκτη του NFL. Μοιραίο ήταν ο αντικαταστάτης του, Seneca Wallace να τα βρει σκούρα απέναντι σε μία πολύ επιθετική άμυνα των Bears. Οι Packers έχασαν από τον αιώνιο αντίπαλο μετά από 5 συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Bears στο Lambeau Field από το 2007! Η νίκη παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις για τους Bears μιας και ο βασικός QB Jay Cutler απουσίαζε λόγω τραυματισμού και το “διπλό” έγινε πραγματικότητα χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του McCown.
O McClellin κάνει sack και τραυματίζει τον Rodgers
O McClellin κάνει sack και τραυματίζει τον Rodgers
Η απουσία του Rodgers είναι μόνο το τελευταίο από τα πολλά πλήγματα στους φετινούς Packers. Τα κυριότερα προβλήματα της ομάδας φέτος είναι οι τραυματισμοί του WR R.Cobb και OT R.Bulaga, οι οποίοι θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά δεν λείπουν και οι κατά καιρούς μικροτραυματισμοί σημαντικών παικτών όπως αυτή τη φορά ο Rodgers. Αποτέλεσμα είναι η ομάδα να μην έχει βρει ρυθμό ακόμα και να έχει κάποιες ήττες εκτός προγράμματος. Πλέον με την O-line να μην είναι αξιόπιστη για να προστατεύσει τον QB, ο Seneca Wallace αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να κρατήσει τους Packers ζωντανούς βαθμολογικά μέχρι να επιστρέψει ο Rodgers. Η εμφάνιση του Wallace απέναντι στους Bears δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, παρόλο που έχει την δικαιολογία ότι το gameplan δεν ήταν προσαρμοσμένο πάνω του, αλλά στον Rodgers. Στο παιχνίδι αυτό, η ομάδα έμεινε κοντά στο σκορ χάρη στο running game και στους RBs Starks και Lacy. Όλοι όμως στην ομάδα ξέρουν ότι αυτό δε φτάνει. Γι’ αυτό τα ΜΜΕ έκαναν αμέσως λόγο για επιστροφή του Matt Flynn στην ομάδα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Bills. 
To TD του Starks κόντρα στους Bears
To TD του Starks κόντρα στους Bears
Η ήττα για τους Packers έκανε άνω κάτω την κατηγορία της NFC North όπου οι Lions, οι Packers και οι Bears έχουν από 5 νίκες και 3 ήττες. Το ευκολότερο ίσως πρόγραμμα έχουν οι Lions και οι Bears, οι οποίοι παίζουν μεταξύ τους την επόμενη εβδομάδα. Οι Packers θα αντιμετωπίσουν χωρίς τον Rodgers τους Eagles (εντός), Giants (εκτός), Vikings (εντός), Lions (εκτός) όπου θα είναι τυχεροί αν φτάσουν στο 50% χωρίς αξιόπιστο passing game. Ο Rodgers δεν έχει δεδομένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής, αλλά πλέον είναι αρκετά πιθανό, η επιστροφή του να βρει την ομάδα εκτός στόχων.

About The Author: NFLgreece