Στοίχημα 2022: Week 15 (Σάββατο)

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους σαββατιάτικους αγώνες της δέκατης πέμπτης εβδομάδας από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

 

Στεφανία

MIN Vikings -3.5: Οι Vikings τα έκαναν ρόιδο την περασμένη αγωνιστική, ενώ θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει την NFC North και να ήταν ήσυχοι για τις υπόλοιπες εβδομάδες. Μια ζωή, η Μινεσότα τα ίδια κάνει. Ωστόσο, θεωρώ πως οι Colts δεν έχουν το καυτό χέρι που είχαν οι Lions, κι η διαφορά των δύο ομάδων θα φανεί πιο έντονα.

Josh ALLEN (BUF) – Να σκοράρει Touchdown: Οι καιρικές αναφορές λένε ότι χιονίζει έντονα στο Μπάφαλο, οπότε ο αγώνας θα περιοριστεί στο έδαφος. Τέλεια ευκαιρία για τον ταχύτερο Josh Allen να επανέλθει στα προσωπικά touchdown.

 

To Theio Tragi

Deshaun WATSON (CLE) – Over 17.5 Ολοκληρωμένες πάσες: Στο δεύτερο ματς μετά την μακροχρόνια απουσία του ο Watson ολοκλήρωσε 26 πάσες. Θεωρώ ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα ξεπεράσει εύκολα το όριο.

Greg JOSEPH (MIN) – Over 2.5 Εύστοχα Extra Points: Οι Vikings καίγονται για τη νίκη και μπορούν να την πετύχουν εύκολα απέναντι στους Colts. Στην απόδοση αυτή θα επιλέξουμε το να σκοράρουν τουλάχιστον 3 TDs και να κάνει ο kicker convert τα extra points.

About The Author: NFLgreece