Στοίχημα 2022 Playoffs: Divisional

Διαβάστε την ανάλυση και τις στοιχηματικές προβλέψεις για τους αγώνες του Divisional γύρου των Playoffs από τους συντάκτες του NFLGreece.

Επιλογές στοιχήματος των συντακτών:

 

Στεφανία

JAX Jaguars +9.5: Ο Doug Pederson προέρχεται από το προπονητικό δέντρο του Andy Reid, έχει δουλέψει μαζί του και γνωρίζει τα χούγια του. Σίγουρα οι Jaguars δεν διαθέτουν το οπλοστάσιο και την άμυνα των Chiefs, αλλά είναι ομάδα που δεν τα παρατάει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Δεν πιστεύω ότι έφτασε ως εδώ για να φάει blowout. Ήττα; Πιθανώς, αλλά όχι με σκυμμένο κεφάλι.

CIN Bengals: Η τελευταία αναμέτρησή των Bengals με τους Bills διεκόπη από την σοκαριστική πτώση του Damar Hamlin, ο οποίος ευτυχώς αναρρώνει. Παρόλα αυτά, μέχρι το συμβάν οι Bengals έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι. Συνδυαστικά με την εικόνα των Bills την περασμένη αγωνιστική, και την αμυντική τους πτώση, οι Bengals μπορούν να κάνουν ζημιά. Όπως μας απέδειξαν πέρσι, ζουν για τέτοια ματς.

DAL Cowboys @ SF 49ers – Over 46.5: Έχετε δει αυτές τις επιθέσεις; Βλέπετε τι όπλα έχουν; Ξεχάστε τις άμυνες για λίγο, σε αυτό το ματς υπάρχει επιθετική πανδαισία. Το όριο μου φαίνεται αρκετά χαμηλό, ειδικά για έναν τόσο primetime αγώνα.

 

gms

Κι αυτή τη βδομάδα θα επιμείνω στα όβερ. Δε θα εξηγήσω διεξοδικά το γιατί. Έχουν μείνει οκτώ χαρισματικοί quarterbacks, με εξαιρετικό supporting cast ο καθένας, όλοι κάτω των 30 ετών. Όσο καλές κι αν είναι κάποιες άμυνες, δε νομίζω ότι υπάρχει επίθεση που να μην μπορεί να σκοράρει τέσσερα touchdowns και πάνω.

 

To Theio Tragi

Patrick MAHOMES (KC) – Under 338.5 Passing γιάρδες: Οι Chiefs ειναι το μεγάλο φαβορί, και αν πάρουν προβάδισμα στην αρχή, ίσως βασιστούν περισσότερο στο rush για να κάνουν απλά διαχείριση του παιχνιδιού.

Graham GANO (NYG) – Over 1.5 Εύστοχα Field Goals: Οι Giants παίζουν καλά και είναι σε φόρμα. Απέναντι τους θα έχουν ένα πιο δύσκολο τεστ αυτή τη φορά. Το ματς θα ειναι κοντινό πιστεύω και θα έχει εύκολα την ευκαιρία να σκοράρει 2 Field Goals ο kicker των Giants.

CIN Bengals +7.5: Πιστεύω πως οι Bills θα κερδίσουν αλλά οι Bengals είναι πολύ καλή ομάδα για να υπάρχει τόσο μεγάλο χάντικαπ.

About The Author: NFLgreece