Στοίχημα 2016/2017: Super Bowl

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις και την ανάλυσή τους για το Super Bowl από τους συντάκτες του NFLgreece. Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

2016-week_superbowl-odds(click to enlarge)

Επιλογές Στοιχήματος των συντακτών:

2016-week_superbowl-picks(click to enlarge)

Παναγιώτης

Τελευταία ευκαιρία για να παίξουμε στοίχημα και προτείνω Atlanta καθαρή νίκη, ή οποιοδήποτε μεγάλο bet με νόημα σας αρέσει. Δεν πιστεύω ότι η Atlanta θα κερδίσει απαραίτητα, αλλά σε ένα SB χωρίς ξεκάθαρο φαβορί νομίζω αξίζει το ρίσκο με το θεωρητικά outsider για μεγαλύτερο κέρδος.

Στεφανία

Underdogs. Πάντα είμαστε με τα underdogs, και πολύ περισσότερο όταν παίζουν ενάντια στους Patriots. Στα τελευταία τρία Super Bowl των Patriots, ήταν φαβορί στα δύο με τους Giants κι είδατε τι έγινε. Η άμυνά τους είναι ανώτερη των Falcons, αλλά δεν έχουν αντιμετωπίσει μια υγιή, ολοκληρωμένη ομάδα ως τώρα, κι ειδικά με τέτοια επίθεση. Λείπει ο Gronkowski. Αυτό γέρνει τη ζυγαριά προς την Ατλάντα. Επίσης, για όσους θέλουν να βγάλουν και παραπάνω κέρδη, εναποθέτω ειδικά στοιχήματα: Total Pass Yards: OVER 636.5 (1.90), Team Touchdowns: OVER 3.5 Falcons (2.20), Team to win coin toss: Patriots (1.83) Και για πιο “ειδικά” στοιχήματα: Times “Gronk” or Gronkowski will be said on broadcast: OVER 3, Heads or Tails: TAILS, Colour of liquid poured over winning coach: ORANGE

Αντώνης

UNDER 58.0: Θεωρώ ότι οι Pats θα προσπαθήσουν να κρατήσουν “χαμηλά” τους ασταμάτητους επιθετικά Falcons. Το όριο των 58.5 πόντων για ματς Super Bowl θεωρώ ότι είναι υψηλό. Ποντάρουμε UNDER 58.0 με απόδοση 1,90

Γιώργος

Με δύο πολύ δυνατές επιθέσεις να συγκρούονται, το συνολικό σκορ αναμένεται να κινηθεί γύρω στους 50 πόντους ή ίσως και ψηλότερα. Περιμένω μίνιμουμ τρία touchdowns από τους Falcons, οπότε θα πάμε με το Over 3 Touchdowns, που σημαίνει ότι με τρία παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω, ενώ με περισσότερα πληρωνόμαστε πάνω από τα διπλά λεφτά που ποντάραμε.

Ποσοστά επιτυχίας ανά συντάκτη:

personal_results_until_week_superbowl   Ποσοστά επιτυχίας συνολικά: total_results_until_week_superbowl    

About The Author: NFLgreece