Στοίχημα-Ανάλυση & Προβλέψεις 2016/2017: Week 4

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις και την ανάλυσή τους για τους αγώνες της Week 4 από τους συντάκτες του NFLgreece. Ενδεικτικές Αποδόσεις σε online Στοιχηματικές:

2016-week4-odds(click to enlarge)

  Επιλογές Στοιχήματος των συντακτών:

2016-week4-picks(click to enlarge)

  Παναγιώτης

Detroit και Denver είναι ομάδες καλύτερες από τους αντιπάλους τους και παρότι παίζουν εκτός έδρας, λογικά θα κερδίσουν σχετικά εύκολα τα παιχνίδια τους. Αν φοβάστε τα χάντικαπ, μπορείτε να τα παίξετε και χωρίς. Οι Bears έχουν πολύ κακή άμυνα για να κρατήσουν το Detroit χαμηλά. Το Denver έχει πολύ καλή άμυνα για να δεχθεί πολλούς πόντους από τους Bucs. Στο SF οι Cowboys παίζουν χωρίς τον Dez και αυτό σημαίνει προβλήματα για τους Cowboys. Οι 49ers κράτησαν τον Gurley χαμηλά την 1η αγωνιστική στην έδρα τους, το ίδιο μπορούν να κάνουν και με τους rbs των Cowboys. Λίγο σκοράρισμα στο παιχνίδι, δεν βλέπω καμία από τις 2 ομάδες να σκοράρει πάνω από 21-24 πόντους.

Στεφανία

ATL +3.0: Σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα και για τις δύο ομάδες, το +3.0 εντός έδρας δε φαντάζει υπερβολικό. Οι τολμηροί μπορείτε να παίξετε και υπέρ των Falcons, αν και δε θα το έκανα, καθώς η άμυνά τους δεν συγκρίνεται με εκείνες που πίεσαν αρκετά τον Newton. ΝΟ @ SD OVER 53.5: Οι άμυνες και των δύο είναι ιδιαίτερα αναποτελεσματικές, κι οι Chargers έχουν σκοράρει σε τρία σερί παιχνίδια πάνω από 20 πόντους. Over εκ του ασφαλούς. ΝΥG +5.0: Δύο ισχυρές άμυνες, και καμία δεν έχει σημαντική απώλεια στην επίθεσή της. Το παιχνίδι προβλέπεται να είναι κοντινό στο σκορ.

Κώστας

Την τρέχουσα εβδομάδα θα κινηθούμε σε χαμηλά όρια και ένα πλεονέκτημα σε νίκη των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα στο ενδοdivision παιχνίδι ανάμεσα στους Tennessee Titans και τους Houston Texans, έπειτα από τον τραυματισμό του JJ Watt οι φιλοξενούμενοι θα χτυπήσουν δυνατά στην επίθεση. Οι 40 πόντοι λογικά θα ξεπεραστούν από τις δύο ομάδες. H επόμενη πρόταση μας είναι το over 40 πόντοι ανάμεσα σε Seattle Seahawks και New York Jets, καθώς οι 40 πόντοι μπορεί να φαίνονται αρκετοί με βάση την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, αλλά πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι. Στην Tampa και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Denver Broncos και Tampa Bay Buccaneers οι 42 πόντοι πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστούν εύκολα μιας και η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων είναι μεγάλη και θα οδηγήσει σε μεγάλο σκορ. Tέλος θεωρούμε ότι οι Kansas City Chiefs δεν θα ηττηθούν με περισσότερους από πέντε πόντους από τους λαβωμένους Steelers.

Γιώργος

Οι Browns έχουν δείξει πως παρά τις απουσίες μπορούν να διεκδικήσουν παιχνίδια. Οι Redskins μέχρι στιγμής δεν αποτελούν φόβητρο, οπότε αξίζει να ψάξει κανείς την έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι. Seahawks και Jets έχουν δύο από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, ενώ επιθετικά είναι ασταθείς – το under 42,5 συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Στο Chicago, οι Lions θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη και σαν καλύτερη ομάδα, δε θα έχουν δικαιολογίες αν ηττηθούν από τους Bears που μετρούν μόνο ήττες. Το επιθετικό παιχνίδι των Cowboys είναι συντηρητικό και βασίζεται στην αποφυγή turnovers, ενώ οι 49ers είναι ξεκάθαρα σε μεταβατική περίοδο. Το under 48,5 σε αποδόσεις κοντά στο 1,65-1,70 και πάνω αξίζει σαν επιλογή.

Ποσοστά επιτυχίας: results_until_week4  

About The Author: NFLgreece