Στοίχημα: Ανάλυση και Προβλέψεις 8ης αγωνιστικής

Καλή 8η αγωνιστική σε όλους! Επιτέλους μπορώ να πω ότι υπάρχει κουπόνι στο οποίο είμαι αισιόδοξος. Τα 5 σημεία που προτείνω καλό θα ήταν να μην τα παίξετε παράλληλα. Κάθε αγώνα που προτείνω έχει απόδοση 1,9 περίπου. Αν το από την απόδοση 1,95= 24,7 περιμένετε κέρδη τότε… καλή επιτυχία. Αυτή την αγωνιστική έχω μεγάλη πίστη στο διπλό των 49ers στο Jacksonville με spread στους -16,5 πόντους και στο OVER 57,5 πόντων στο παιχνίδι μεταξύ Denver και Washington. Στο πρώτο οι φορμαρισμένοι και πολύ δυνατοί στην άμυνα 49ers παίζει με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία έχει χάσει όλους τους αγώνες της φέτος με 10 πόντους και πάνω. Στο δεύτερο οι Redskings και οι Broncos έχουν πολύ παραγωγικές επιθέσεις, αλλά κυρίως απαράδεκτες άμυνες. Περιμένω το ρυθμό του παιχνιδιού πολύ γρήγορο με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες επιθέσεις για τις δύο ομάδες. Οι 57,5 πόντοι μπορεί να έχουν καλυφθεί και από την 3η περίοδο. Η δεύτερη δυάδα είναι η νίκη των Chiefs κόντρα στο -7,0 spread και αυτή των Seahawks κόντρα στο -10,5. Οι Chiefs θα βρουν τον Jason Cambell στη θέση του QB, από τον οποίο περιμένω μερικές turnovers. Οι Browns μετά την ανταλλαγή του Richardson δεν έχουν ούτε RB ούτε running game. Η πάσα θα είναι η μοναδική τους επιθετική επιλογή και για κακή τους τύψη οι Chiefs έχουν μακράν το καλύτερο pass rushing στο πρωτάθλημα. Η έδρα είναι το δυνατό χαρτί για τους Chiefs, οι οποίοι άμα παίξουν όπως συνήθως στην άμυνα δε θα έχουν ανάγκη πολλούς πόντους για να καλύψουν το spread. Στο άλλο παιχνίδι της δυάδας, οι Seahawks παίζουν στο St Louis με τους Rams οι οποίοι δεν έχουν QB. Οι αδυναμίες των Rams φέτος να σταματήσουν το running game ήταν εμφανής και δεν πιστεύω ότι θα μείνουν πολύ μέσα στο παιχνίδι απέναντι στους φορμαρισμένους seahawks. Τέλος αν κάποιος θέλει να κολλήσει ένα 3ο παιχνίδι σε κάποια από τις δυάδες, μπορεί να παίξει και το Over των Bills στην έδρα των Saints. Παρά το κακό ρεκόρ τους, οι Bills δεν έχουν πέσει σε κανένα παίχνίδι κάτω από τους 20 πόντους, κάτι που σημαίνει ότι οι Saints πρέπει να σκοράρουν εντός έδρας πάνω από 30. Παρά την απουσία του TE Jimmy Graham, η επίθεση των Saints διαθέτει αρκετά επιπλέον όπλα και φυσικά έρχεται από μία βδομάδα bye. Αυτά για την ώρα, καλή βδομάδα σε όλους!

Hyperbolic Comparison

                                                                                                                                                                         

Την προηγούμενη αγωνιστική μας τα χάλασαν οι Patriots σε έναν αγώνα που ακόμα δεν καταλαβαίνω πως τον έχασαν. Σήμερα δεν με ενθουσιάζει το κουπόνι με πολλές ομάδες να έχουν bye week. Θεωρώ ότι η αγωνιστική έχει πολλά φαβορί, όμως αυτά δίνονται σε χαμηλές αποδόσεις και τα spread τους δεν μου αφήνουν περιθώρια. Βασικό ποντάρισμα μου είναι το OVER 41 στο SF-JAX. Για μένα το SF μπορεί να σκοράρει και πάνω από 40 πόντους σε αυτή την άμυνα.  Επόμενο η καθαρή νίκη του PIT που θεωρώ ότι είναι σίγουρη, και με μικρό ρίσκο για να ανεβάσω τα κέρδη μου θα παίξω και τους Giants +5,5 χωρίς να σημαίνει ότι θεωρώ ότι θα κερδίσουν σίγουρα. Απλά το παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό κατά την γνώμη μου.

  ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 500 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο: 420 μονάδες Ποντάρισμα: Τριάδα: PIT, NYG (+5,5), OVER στο SF-JAX με 30 μονάδες Ανοιχτά μπετ: 30 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 390 μονάδες

Champagne Supernova

                                                                                                                                                                         

About The Author: NFLgreece