Στοίχημα: Ανάλυση και Προβλέψεις 7ης αγωνιστικής

Δεν πήγε καλά η προηγούμενη αγωνιστική αλλά θα επιμείνω σε μια 3άδα που θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να έρθει. Βασικό μου ποντάρισμα για την 7η αγωνιστική είναι η νίκη των Patriots με το χάντικαπ. Πιστεύω ότι η άμυνα των Patriots μπορούν να σταματήσουν τους Jets που θα φάνε χρόνο τρέχοντας, αλλά η επίθεση τους με τον Gronk πίσω θα ανέβει πολύ και θα ξεφύγουν στο σκορ. Δεύτερο ποντάρισμα η νίκη με χάντικαπ του SF. Μετά την νίκη των Seahawks είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν, και η άμυνα τους είναι πολύ δύσκολο τεστ για τον Fitzpatrick. Τρίτο σημείο το over 43 στο TB-ATL που παρά την απουσία του Jones για τους Falcons νομίζω ότι θα καλυφθεί και σχετικά εύκολα μάλιστα. Οι άμυνα των Falcons είναι μέτρια έως κακή, και οι Bucs δεν έχουν παίχτη να σταματήσει τον Gonzalez. Οι Falcons θα κερδίσουν, οπότε το σκορ πρέπει να πάει ψηλά, σίγουρα πάνω από 43 που είναι και χαμηλό όριο.

  ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 500 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο: 450 μονάδες Ποντάρισμα: Τριάδα: ΝΕ (-4,0), SF (-4,0), OVER στο TB-ATL με 30 μονάδες Ανοιχτά μπετ: 30 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 420 μονάδες

Champagne Supernova

                                                                                                                                                                         

Δεν θα πω ψέματα. Πονάει ο τρόπος με τον οποίο έχασα το τρίξι της προηγούμενης βδομάδας. H Βαλτιμόρη και η Νέα Ορλεάνη έχασαν με δύο πόντους τα παιχνίδια τους. Μάλιστα οι Saints ηττήθηκαν δέκα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Αν έπιανα ένα από τα δύο θα είχα ισοφαρίσει όλη τη μέχρι στιγμής χασούρα. Αν έπιανα και τα δύο… θα είχα βγάλει εισιτήρια για Λονδίνο, ώστε να δω το παιχνίδι San Francisco – Jacksonville την άλλη Κυριακή.

Στοιχηματικά, αυτή η βδομάδα δεν μου αρέσει. Καθόλου. Για αυτό και το παιχνίδι μου θα είναι περιορισμένο, περιμένοντας τις αποδόσεις της επόμενης αγωνιστικής, που θεωρώ ότι θα έχουν περισσότερη στοιχηματική αξία. Πάμε στις επιλογές της εβδομάδας.

 Πρώτα πρώτα, να τονίσω ότι απεχθάνομαι τα under ως θεατής. Δεν μου αρέσει να βλέπω ένα παιχνίδι και να εύχομαι να είναι χαμηλό το σκοράρισμα. Όμως, πιστεύω ότι στο παιχνίδι Ravens – Steelers έχει νόημα. Καμία από τις δύο επιθέσεις δεν εντυπωσιάζει, ενώ οι άμυνες είναι αξιοπρεπέστατες. Στον αντίποδα, το over μοιάζει ιδανικό στο παιχνίδι του Cleveland με το Green Bay. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι κανένα σημείο νίκης δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Αντίθετα, κόντρα στο χάντικαπ, θα στηρίξω Kansas City και San Franscisco, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

 Σκόπευα να τα παίξω όλα μονά, όμως δεν είχα σκοπό να μπω σε κλίμα μεγάλου πονταρίσματος αυτήν την Κυριακή. Οπότε τα χώρισα σε δύο διάδες, παίζοντας λίγο δυνατότερα αυτήν που πιστεύω περισσότερο.

  ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 500 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο: 408,5 μονάδες Κέρδη: 38 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 446,5 μονάδες   Ποντάρισμα: Δυάδες: SF (-4.0) και BAL-PIT (under) με 20 μονάδες. KC (-6.0) και CLE-GB (over) με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 30 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 416,5 μονάδες

Flying Dutchman

                                                                                                                                                                         

About The Author: NFLgreece