Στοίχημα: Ανάλυση και Προβλέψεις 12ης αγωνιστικής

Πριν από κάθε αγωνιστική, φτιάχνω ένα προσχέδιο των αποδόσεων που περιμένω να δω. Αυτή τη βδομάδα, για πρώτη φορά φέτος, η δική μου εκτίμηση απέχει πολύ από αυτήν των μπουκ. Είναι το παιχνίδι που αγαπώ περισσότερο, οπότε πηγαίνω δυνατά. Ή όλα ή τίποτα σε αυτή τη 12η εβδομάδα του NFL.

Θα αρχίσω ανάποδα. Από το παιχνίδι της Δευτέρας. Είμαι οπαδός του San Francisco και ελπίζω να κάνω λάθος, όμως θεωρώ ότι το ματς με τους Redskins θα το κερδίσει η ομάδα που πασάρει καλύτερα. Δε λέω, καλός και άγιος αθλητής ο Kaepernick (εξακολουθώ να προτιμώ τον Alex Smith), όμως το παιδί είναι μυαλοφυγόδικο και -κυρίως- είναι τσακωμένος με την πάσα. Το 2,70 της Washington με τραβάει σαν μαγνήτης.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια του 50-50. Σε αυτά είναι προφανές ότι θα παίξω αυτό που οι μπουκ μου δίνουν ως αουτσάιντερ, οπότε στηρίζω Chicago, Miami και Pittsburg. Κλείνοντας την πεντάδα των μονών μου, θα παίξω το μοναδικό χάντικαπ αυτής της αγωνιστικής που με καλύπτει, τη νίκη των Titans στο Oakland με έναν ή περισσότερους πόντους διαφορά.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 500 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 465,9 μονάδες

Κέρδη: 19 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 484,9 μονάδες

Ποντάρισμα:

Μονά: CHI με 20 μονάδες, ΜΙΑ με 15 μονάδες, ΡΙΤ με 15 μονάδες, ΤΕΝ (-1) με 20 μονάδες, WAS με 10 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 80 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 404,9 μονάδες

Flying Dutchman

                                                                                                                                                                         

Giants και Cowboys παραδοσιακά πάνε σε μεγάλο σκορ με μεγάλο σασπένς. Είναι η πρώτη μου επιλογή. Το Chicago πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε, και τρέχει την μπάλα που είναι το αδύναμο σημείο των Rams. Μοναδικά θέματα στους δύο αγώνες είναι ο καιρός στον πρώτο και το σταμάτημα του Stacy στον δεύτερο. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι θα σπάσουν αυτά τα δύο σημεία. Καλή επιτυχία!

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 500 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 400 μονάδες

Ποντάρισμα:

Δυάδα: NYG-DAL (OVER) CHI (50 μονάδες)

Ανοιχτά μπετ: 50 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 350 μονάδες

Champagne Supernova

                                                                                                                                                                         

About The Author: NFLgreece