Στοίχημα: Ανάλυση και Προβλέψεις 10ης αγωνιστικής

                                 Προβλέψεις, αποδόσεις και Weekly PickEm για τη 10η αγωνιστική                             

Την προηγούμενη αγωνιστική η Atlanta δεν μας έκανε την χάρη να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, οπότε μας χάλασε το απόλυτο. Παρόλα αυτά η αγωνιστική πήγε πολύ καλά. Αυτή δεν μου αρέσουν καθόλου οι αποδόσεις, οπότε θα παίξω 2 παιχνίδια που τους δίνω πιθανότητες με μεγάλο ρίσκο για πολλά κέρδη. Το BUF με τον EJ ξανά στην θέση του QB μπορεί να κερδίσει το PIT. Και του δίνω αρκετές πιθανότητες. Το δεύτερο σημείο είναι η καθαρή νίκη του SD απέναντι στο superφαβορί DEN. Το SD για να μείνει στο παιχνίδι πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι μέσα στην έδρα του, και ο Rivers έχει νικηφόρο ρεκόρ απέναντι στον Manning. Τεράστιο ρίσκο τα παιχνίδια, αλλά για μένα αξίζουν ένα μικρό ποντάρισμα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 500 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 472 μονάδες

Ποντάρισμα:

Δυάδα: BUF, SD (22 μονάδες)

Ανοιχτά μπετ: 22 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 450 μονάδες

Champagne Supernova

                                                                                                                                                                         

Επιτέλους γύρισαν οι Jags μετά το ρεπό τους. Η ομάδα που συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί να χάνει με μεγαλύτερη διαφορά από το spread σε σχεδόν κάθε ματς της φέτος αναμένεται να το ξανακάνει κόντρα στους πολύ καλούς φέτος Titans. Επειδή όμως το 1,90 δεν αρκεί, η πρόταση μου είναι να παιχτεί μαζί με τη νίκη των Colts κόντρα στο spread των 9,5 πόντων, δύο σκοραρίσματα δηλαδή. Οι Rams δεν έχουν πολλά προβλήματα, έχουν ένα μεγάλο, την απουσία του Bradford. Μπορεί οι Colts να μην παίζουν καλά απέναντι σε μέτριες ομάδες, μπορεί οι Rams να διαθέτουν καλό pass rush, μπορεί οι Colts να μην έχουν run για να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημείο της άμυνας των Rams, αλλά αυτό το παιχνίδι δε χάνεται για μία ομάδα που στοχεύει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της AFC.

Το δεύτερο κουπόνι είναι αυτό των Overs. Τρία στο σύνολο. Το πρώτο είναι αυτό ανάμεσα στους Lions και τους Bears. Δύο από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στο πρωτάθλημα και δύο από τις χειρότερες άμυνες. Το δεύτερο είναι αυτό ανάμεσα στους Steelers και τους Bills. Αμφότερες οι δύο ομάδες σκοράρουν πάνω από 20 πόντους ακόμα και στα ματς που χάνουν. Διαθέτουν κάτι βασικό για το over, QBs που μπορεί να κάνουν εύκολα το λάθος. Αν το ματς παιζόταν στο Buffalo δε θα το πρότεινα. Στο Pittsburgh οι Steelers θα παίξουν καλύτερα και μου φαίνεται αδύνατον να μην ξεπεράσουν οι ομάδες το χαμηλό 44,5 όριο πόντων. Τέλος στην 3η επιλογή του over υπάρχει το “ύποπτο” παιχνίδι των Bengals κόντρα στους Ravens. Δεν έχω κανένα επιχείρημα υπέρ του over, μόνο την προϊστορία που για κάποιο λόγο θέλει αυτά τα παιχνίδια να έχουν υψηλό σκορ. Η απουσία του Atkins θα βοηθήσει την επίθεση των Ravens, ενώ ο Dalton μου φαίνεται αδύνατον να επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο Miami την περασμένη Πέμπτη.

Hyperbolic Comparison

                                                                                                                                                                         

 

About The Author: NFLgreece