Η Ιστορία που Συγκίνησε με Πρωταγωνιστες τα Αδέλφια Kemoeatu

Ο χώρος του αθλητισμού είναι γεμάτος από γεγονότα και ιστορίες που μας απασχολούν καθημερινά είτε θετικά είτε αρνητικά….
RayRice
KnockingOutWife
Στο άθλημα του NFL συνήθως οι ιστορίες μας εκπλήσσουν αρνητικά καθώς αφορούν χρήση απαγορευμένων ουσιών (βλέπε Josh Gordon που μας μπέρδεψε την επιλογή στο fantasy και φάγαμε και δούλεμα…) περιστατικά βίας όπως οι δύο παρακάτω κύριοι που προσφάτως είδαμε και ακούσαμε τα κατορθώματά τους αλλά και παλαιότερα ακόμη και για θανάτους….
AdrianPeterson
ChildAbuse
                Γενικότερα ο πρωταθλητισμός πιέζει αρκετά τους αθλούμενους και τους οδηγεί στα άκρα με αποτέλεσμα να καταπονούνται και ψυχικά αλλά κυρίως σωματικά. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο όγκος των προπονήσεων και των αγώνων που δίνουν οι αθλητές σήμερα σε σχέση με παλαιότερα έχουν αναλογία 1 προς 10…..Και όταν μιλάμε και για ομάδες που μόνο στόχο έχουν την κατάκτηση του τροπαίου….η πίεση πολλαπλασιάζεται…. Τα αδέρφια Kemoeatu αποτελούσαν βασικά στελέχη των Ravens (Ma’ake) και Steelers (Chris) αντίστοιχα έχοντας και στο παλμαρέ τους και την κατάκτηση των πρωταθλημάτων (XL, XLIII,XLVII) . Ο μικρός (Chris) παρουσίασε σοβαρά προβλήματα στα νεφρά και αναγκάστηκε να σταματήσει να αγωνίζεται και έκτοτε δίνει μάχη να απεπλακεί απο το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Την λύση την έδωσε ο μεγαλύτερος αδερφός του Ma’ake ο οποίος πρσφέρθηκε να δώσει ένα από τα νεφρά του. Οι δύο μεγαλόσωμοι κύριοι (ο καθένας από 157 κιλά!!!) έπειτα από αρκετά χειρουργεία τα κατάφεραν και η μεταμόσχευση ήταν επιτυχής με τον Chris να δηλώνει  “Everyone jokes about me having a Ravens’ kidney,” . Υπάρχει και αυτή η πλευρά του αθλητισμού…..
Chris Kemoeatu, Ma'ake Kemoeatu
Chris Kemoeatu, Ma’ake Kemoeatu

About The Author: Serdiegito

Οπαδός των Raiders, κάτι που κληρονόμησε από την οικογένεια. Όπως ο Πατσίνο στον Νονό, έτσι κι αυτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την μοίρα που του επέβαλε το σόι του και πιο συγκεκριμένα τα ξαδέρφια του που τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός (και μεγάλος). Γεννημένος στην Αμερική είναι Απόφοιτος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γύριζε στο "ψηλέ" και πριν τον στρατό, έχει επενδύσει στο cross fit και χρησιμοποιεί χιούμορ και στον ύπνο του. Υπεύθυνος για τη μη παραγωγικότητα αρκετών υπαλλήλων χάρη στις αμέτρητες αστείες φωτό που στέλνει. Η θέση του Commisioner είναι το πάθος του, αν και δεν εχει ακόμη τίτλο....